Αυτό το καλοκαίρι θα βγούμε στον ήλιο χωρίς έγνοιες…

Είναι γεγονός, όσο περισσότερο καθόμαστε στον ήλιο τόσο μαυρίζουμε και αποκτάμε καλοκαιρινή όψη. Είναι επίσης γεγονός πως, όσο περισσότερο μαυρίζουμε τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ανεπανόρθωτη βλάβη στην επιδερμίδα και για την εμφάνιση κηλίδων, sad but true.

Τι θα λέγατε όμως αν σας πληροφορούσαμε πως φέτος μπορείτε να βγείτε στον ήλιο χωρίς έγνοιες και χωρίς κηλίδες; Κι όμως, η Beatific δημιούργησε τον ιδανικό λευκαντικό και αντιρυτιδικό συνδυασμό προϊόντων που αντιμετωπίζει τις κηλίδες και πανάδες του προσώπου ενώ διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και δρα ενάντια στις ρυτίδες και φροντίζει την περιοχή των ματιών καταπολεμώντας μαύρους κύκλους, πρηξίματα και σακούλες.
Skin spots fighter E

Κρέμα προσώπου Skin Spots Fighter
Λευκαντική κρέμα αντιμετώπισης των πανάδων και κηλίδων
Εξαιρετική λευκαντική κρέμα προσώπου η οποία μειώνει τις χρωματικές αλλοιώσεις, αποτρέποντας την μελλοντική τους εμφάνιση και προάγοντας ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Η τεχνολογία Melan-R η οποία βασίζεται στο Kojic acid dipalmitate και το Unilucent PA-13, αντιμετωπίζει κηλίδες, πανάδες, σημάδια γήρανσης, ανομοιογενή κατανομή μελανίνης, φακίδες… Το σύμπλεγμα Radiant White βελτιώνει τον τόνο και την λάμψη της επιδερμίδας και τέλος, ο δείκτης προστασίας SPF15 προστατεύεο την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB.
Extreme Antiaging eye E

Κρέμα ματιών Extreme Anti-Aging
Αντιγηραντική κρέμα ματιών επανόρθωσης και προστασίας
Εξαιρετικά πλούσια αντιρυτιδική κρέμα η οποία πολεμά τα σημάδια της γήρανσης μέσω μιας σύνθεσης  πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών αποκαλύπτοντας μία νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Το μοναδικό σύμπλεγμα Cell Revital βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού, ενδυναμώνει τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζει ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση. Η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών τονώνεται, γίνεται πιο ελαστική και λαμπερή ενώ οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια και στην εξωτερική γωνία (πόδι της χήνας) λειαίνονται και τα μάτια αποκτούν μία ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση.

Λοιπόν; Θα δοκιμάσετε το «δυναμικό δίδυμο της Beatific; Ανακαλύψτε το στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία ( Υγεία & Μητέρα ) και online  www.beatific.gr