Αυτό είναι το νέο trend στο χρώμα των μαλλιών στο Hollywood

Τα trends στα μαλλιά είναι προβλέψιμα. Από το πλατινέ ξανθό στο ecaille, από το σοκολατί στο bronde, από το ομπρέ στα babylights… κάθε σεζόν τα χρώματα διαφοροποιούνται ελάχιστα με διάφορες τεχνικές και ενώ μας εντυπωσιάζουν, δεν παρουσιάζουν κάτι το εξαιρετικά διαφορετικό. Μέχρι αυτή τη σεζόν.

Φέτος το νέο trend στα μαλλιά που έχει αρχίσει να καταλαμβάνει το Hollywood είναι τα γκρι μαλλιά ή τα #GrannyHair για τα οποία σας μιλήσαμε πρόσφατα. Το χρώμα ξεκίνησε από το καθαρό γκρι, το γκρι της μέσης ηλικίας αλλά έχει εξελιχθεί αρκετά. Οι παραλλαγές του περιλαμβάνουν γκρι-λιλα, γκρι-πράσινο, γκρι που μοιάζει με πλατινέ…

kelly osbourne gri mallia

Είναι ένα χρώμα δύσκολο που προσθέτει αρκετά χρόνια και χρειάζεται αρκετό μακιγιάζ προκειμένου να μην δείχνουμε είτε πολύ άχρωμες είτε πολύ… μεγάλες. Επίσης, χρειάζεται πάρα πολλή φροντίδα η τρίχα καθώς το ντεκαπάζ επιβάλλεται για να επιτευχθεί η απόχρωση.

pink gri mallia

Και αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί οι celebrities επιλέγουν ένα χρώμα που τις μεγαλώνει και φθείρει τα μαλλιά τους; Ένα trend που δεν δείχνει ιδιαίτερα όμορφο; Η απάντηση παραμένει ένα μυστήριο και μας καθησυχάζει το γεγονός πως τα γκρι μαλλιά δεν θα περάσουν έτσι εύκολα τα σύνορα του Ελληνικού celebrity system.

Δείτε ακόμα:

Το πιο απλό body scrub που θα σας βοηθήσει να μαυρίσετε καλύτερα

5 προϊόντα σώματος που θα σώσουν την επιδερμίδα σας

The twilight zone: Η υπόθεση των celebrities με τα extensions

Ναι, αυτό το smoky look γίνεται και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα