Αυτό είναι το μυστικό του Derek Zoolander για να δείχνει πάντα νέος

Η εταιρεία Kiehl’s είναι ο επίσημος χορηγός ομορφιάς της ταινίας Zoolander No. 2, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Derek Zoolander στον ευγενή αγώνα ενάντια στο γήρας. Οι ειδικοί της Kiehl’s γνωρίζουν ένα δύο πράγματα για το πώς να μην αφήσεις το πέρασμα του χρόνου να αφήσει το σημάδι του στην επιδερμίδα, γι’ αυτό η συνεργασία μεταξύ της εταιρίας που μετρά 165 χρόνια ζωής και του θρυλικό μοντέλου είναι τόσο επιτυχημένη σα να λέμε «κύλησε η αντιγηραντική κρέμα και βρήκε το βαζάκι της».

Zoolander_RidiculouslyYouthfulCollection-1200x872«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Derek στη νέα του ταινία Zoolander No. 2,» δήλωσε η Cheryl Vitali, General Manager της Kiehl’s Worldwide. «Ο Derek με κάθε ευκαιρία εκφράζει το πάθος μας για την όμορφη επιδερμίδα έτσι ήταν για εμάς αυτονόητο ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε προϊόντα ομορφιάς για άνδρες και γυναίκες».
Επιπλέον, οι πελάτες και οι φίλοι της Kiehl’s θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το καλύτερο τους «Blue Steel» βλέμμα για να κερδίσουν δώρα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό ώστε να κερδίσουν προσκλήσεις για την ιδιωτική προβολή της ταινίας. Stay tuned! Η συνεργασία της Kiehl’s με τον Derek Zoolander αναμένεται να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι ομορφιάς στον κόσμο που θα συζητιέται ανά τους αιώνες.

Διαβάστε επίσης:

Video: Ο hairstylist Χρήστος Καλλανιώτης μας δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο boho look στα μαλλιά

Oscars 2016: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από το κόκκινο χαλί

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είστε: Κάποια απλά tips για να παραμείνετε για πάντα νέα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram