Αυτό είναι το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της Meghan Markle

Getty Images

Το 2019 είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά της Meghan Markle. Που πήγε η Meghan, τι φόρεσε η Meghan, τι είπε η Meghan – όλοι ασχολούνται με την νέα Δούκισσα του Sussex, το beauty department του InStyle όμως έχει άλλες προτεραιότητες όσον αφορά στην νέα αγαπημένη γυναίκα της Βρετανίας και αυτό είναι το δέρμα της.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, σε κάθε –μα κάθε- εμφάνισή της, η Meghan έχει τέλεια επιδερμίδα, χωρίς ψεγάδια και χωρίς να δείχνει υπερβολικά βαμμένη. «Ποιο είναι το μυστικό της» αναρωτηθήκαμε και ψάχνοντας ανακαλύψαμε το εξής: η δερματολόγος της, Sarah Chapman, ορκίζεται στην αντηλιακή προστασία και θεωρεί (πολύ σωστά θα πούμε εμείς) πως είναι το πιο βασικό βήμα σε μία ρουτίνα ομορφιάς.

«Δέκα- δεκαπέντε χρόνια πριν όλα είχαν να κάνουν με την αντιγήρανση. Τώρα, όλοι επικεντρωνόμαστε στο πώς θα έχουμε πιο όμορφη επιδερμίδα σε κάθε ηλικία. Το πιο σημαντικό πράγμα στην φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι η αντηλιακή προστασία, όπως ήδη γνωρίζουμε, αλλά δεν πρέπει να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας μόνο από την έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες. Στις μέρες μας, όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το μπλε φως στο οποίο εκτιθέμεθα 24 ώρες το 24ωρο και το οποίο βγαίνει από τις οθόνες του υπολογιστή, τα κινητά τηλέφωνα και πολλά ακόμη, οπότε είναι σημαντικό να φοράμε SPF κάθε μέρα», εξήγησε η δερματολόγος σε αμερικάνικο περιοδικό.

Εσείς θα ξαναξεχάσετε το αντηλιακό σας από τώρα και στο εξής;

Εμείς αυτό το διάστημα λατρεύουμε την ματ αντηλιακή κρέμα με χρώμα Κόκκινο Σταφύλι της Korres, η οποία είναι ιδανική για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram