Αυτό είναι το καλύτερο eyeliner που έχουμε δοκιμάσει ποτέ

Getty Images

Alexa Chung, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot και πολλές ακόμα από τις αγαπημένες μας σταρ έχουν ένα κοινό: κάθε τους look συνοδεύεται από αψεγάδιαστο winged eyeliner. Για να είστε εδώ λοιπόν, μάλλον θέλετε και εσείς να πετύχετε την τέλεια γραμμή στα βλέφαρά σας, αλλά τις περισσότερες φορές καταλήγετε κάπως έτσι.

giphy eyeliner failΔυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, εκτός από το να κάνετε εξάσκηση. Practice makes perfect και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ρητό ισχύει και με το παραπάνω. Αν κάνετε το winged liner σας κάθε μέρα, αποκλείεται να μην γίνει πιο εύκολη η εφαρμογή του μετά από λίγο καιρό  και αυτό σας το λέω από προσωπική πείρα.

Σε αυτό που μπορώ να σας βοηθήσω όμως είναι να βρείτε το holy grail προιόν που θα κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη, το αποτέλεσμα θα είναι όσο πιο σκούρο γίνεται, ενώ το σχήμα και το χρώμα θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες. Συγκεκριμένα, μέχρι εσείς να αποφασίσετε να το αφαιρέσετε με ντεμακιγιάζ.

Σύμφωνα με την πείρα μου, το κα-λύ-τε-ρο eyeliner ever είναι το Tattoo Liner της Kat Von D, το οποίο θα βρείτε αποκλειστικά από τα Sephora. Θα σας κοστίσει €21,90 αλλά πιστέψτε με, το αξίζει και με το παραπάνω, αφού θα μείνει έντονο και σταθερό για ώρες, χωρίς να «τρέξει» ούτε στο ελάχιστο.Tattoo Liner kat von d

Θέλετε κάτι πιο οικονομικό; Κανένα πρόβλημα γιατί το Eyeliner Master Ink Satin της Maybelline New York στοιχίζει μόλις €9, αλλά είναι εξίσου σταθερό και με οπακ χρώμα.

Maybelline_New_York_Master_Ink_Liquid_EyelinerΑκολουθήστε το Instyle στο Instagram