Αυτό είναι το ελληνικό προϊόν που κάνει την Catherine Zeta Jones να δείχνει νεότερη από 50 ετών

Splash News

Μπορεί να μοιάζει πολύ νεότερη, όμως η Catherine Zeta Jones σε λίγους μόλις μήνες θα γίνει 50 ετών. Ακριβώς για αυτό το λόγο δεν μπορέσαμε να μην ξεκινήσουμε έρευνα, ώστε να βρούμε ποια είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και βοηθούν την επιδερμίδα της να δείχνει λαμπερή και σφριγηλή.

Ένα από αυτά μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή γιατί είναι.. ελληνικό. Πρόκειται για το Golden Krocus / Ageless Saffron Elixir της Korres, με βασικό συστατικό τον κρόκο Κοζάνης – ένα λουλούδι πλούσιο σε σπάνια αντιοξειδωτικά.

korres_golden-krocus-ageless-saffron-elixir

Το χρυσό αυτό ελιξίριο διαχρονικής νεότητας έχει άμεση δράση «booster», ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στους παράγοντες καθημερινής φθοράς, χαρίζει δέρμα υγιές εκ των έσω και επανορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης. Το αποτέλεσμα; Lifting και ενίσχυση όγκου, βελτίωση σύσφιγξης και ελαστικότητας, μείωση εμφάνισης ρυτίδων, λάμψη, ομοιόμορφος τόνος και λεία επιδερμίδα.

KORRES GOLDEN KROCUS Ageless Saffron Eye Elixir 18ml

Εσείς που το έχετε δοκιμάσει είμαστε σίγουροι πως το έχετε λατρέψει και για αυτό σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με το νέο ελιξίριο ματιών της Korres, Golden Krocus Ageless Saffron Eye Elixir, ώστε να δείτε τα ίδια, εντυπωσιακά αποτελέσματα και στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram