Αυτά τα δύο προϊόντα θα κάνουν την επιδερμίδα σας να ακτινοβολεί νεότητα κάθε πρωί

Το περιβάλλον έχει αλλάξει, η μόλυνση αυξάνεται, οι φθορές από τις ακτίνες UV πολλαπλασιάζονται, το καθημερινό άγχος εντείνεται, ενώ αυξάνονται και οι μέρες με τους γρήγορους ρυθμούς, την ανάλογη κούραση και τις διαταραγμένες διατροφικές συνήθειες. Η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται καθημερινά. Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση;

Για περισσότερο από δέκα χρόνια, οι επιστήμονες της Lancaster βρήκαν τη λύση στο 365 serum, έναν επαναστατικό ορό, μια εγγύηση για τη μελλοντική προστασία της επιδερμίδας ενάντια στη φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Στις μέρες μας ενδιαφερόμαστε να έχουμε έναν ποιοτικό ύπνο, γιατί έχουμε συνειδητοποιήσει πως η έλλειψή του, συγκαταλέγεται στους παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας. Οι λιγότερες ώρες ύπνου ευθύνονται για την αύξηση των σημείων γήρανσης, σύμφωνα με τα συμπεράσματα πρόσφατης, διεθνούς έρευνας, που μας βοήθησε να αλλάξουμε την οπτική μας αναφορικά με τη γήρανση της επιδερμίδας.

Έτσι, τα επιστημονικά εργαστήρια της Lancaster βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο, αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις από την έλλειψη ύπνου στην επιδερμίδα. Τα νέα προϊόντα που προστίθενται στη βραδινή σειρά περιποίησης εμπλουτίζουν τη σειρά 365 και στοχεύουν στα σημάδια γήρανσης, ειδικά εκείνα που σχετίζονται από την έλλειψη ύπνου. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, 365 ημέρες το χρόνο, η σειρά 365 Skin Repair προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης που στοχεύει πλήρως τόσο στους βιολογικούς όσο και στους περιβαλλοντικούς παράγοντες γήρανσης.

365

Δε νοείται ολοκληρωμένη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας, χωρίς το βαθύ καθαρισμό της από υπολείμματα ρίπων και αντηλιακών προϊόντων. Το απλό καθαριστικό δεν αρκεί. Για το λόγο αυτό τα εργαστήρια της Lancaster εμπλούτισαν με ένα νέο βήμα τη διαδικασία καθαρισμού, που αφαιρεί τα υπολείμματα από τη χρήση του παραδοσιακού καθαριστικού. Το νέο αυτό βήμα περιλαμβάνει το προϊόν Gentle Peel Detoxifying Foam, ένα προϊόν καθαρισμού, που καθαρίζει αλλά και απολεπίζει. Έτσι η επιδερμίδα αποτοξινώνεται, ενώ προετοιμάζεται για την εφαρμογή του 365 serum και της κρέμας νύχτας.

Απλά διαθέστε μερικά λεπτά για να εφαρμόσετε τον νέο αφρό 365, μετά από το καθαριστικό προϊόν και πριν προχωρήσετε στη φροντίδα της επιδερμίδας σας με την κρέμα νύχτας Youth Memory Night Cream 365 Skin Repair.  Απλώστε  μια μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπό σας για την τέλεια αναγέννηση της επιδερμίδας σας στη διάρκεια της νύχτας.

Διαβάστε επίσης:

Το λάθος που όλες κάνουμε όταν μπαίνουμε στο ντους!

Bun Cuffs: Θα δοκιμάζατε αυτή τη νέα, cool τάση στα μαλλιά σας;

Αυτό είναι το must-have προϊόν για σώμα και μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram