Αυτά είναι τα πράγματα που μπορεί να ξεχάσετε να πάρετε μαζί στις διακοπές…

Το πακετάρισμα για τις διακοπές είναι δύσκολη υπόθεση. Θέλουμε να πάρουμε τα πάντα μαζί μας αλλά δεν μπορούμε. Προσπαθούμε να αφαιρέσουμε αντικείμενα και καταλήγουμε να μην παίρνουμε τα σημαντικότερα μαζί μας. Μας έχει συμβεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές. Γι΄ αυτό ετούτη τη φορά, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή checklist Με όσα πράγματα ΔΕΝ πρέπει να αφήσουμε στην Αθήνα…

  1. Το τσιμπιδάκι φρυδιών

Είναι εκείνο που όταν το χρειάζεστε δεν το βρίσκετε. Πάρτε το μαζί σας. Δεν πιάνει χώρο και σίγουρα θα έρθει η ώρα που θα το αναζητήσετε.

  1. Τσιμπιδάκια, λαστιχάκια, κοκαλάκια

Φεύγουμε με ότι φοράμε στο κεφάλι ή τα χέρια μας, τα χάνουμε και ψάχνουμε σαν τρελές ψιλικατζίδικο. Ενώστε μερικά τσιμπιδάκια με τα λαστιχάκια σας και ρίξτε τα μέσα στο νεσεσέρ σας. Θα έρθει η ώρα που θα τα χρειαστείτε.

  1. Ασετόν

Μπορεί και να μην το χρειαστείτε αν κάνετε gel μανικιούρ αλλά εσείς που δεν κάνετε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να το αναζητήσετε. Το Express Remover της Maybelline New York θα σας σώσει.

  1. Οδοντόκρεμα

Μιλάμε κι εμείς που ξεχνάμε και την οδοντόβουρτσα αλλά παραπάνω από τις μισές γυναίκες που ρωτήσαμε είπαν πως το πρώτο που ξεχνάνε είναι η οδοντόκρεμα. Πάρτε τη μαζί σας, μην ψάχνετε νύχτα στο νησί 24ωρο super market.

  1. Ξεβαφτικό

Πήρατε το μακιγιάζ χωρίς να σκεφτείτε πως θα το αφαιρέσετε. ΝΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ρίξτε στο νεσεσέρ σας ένα ντεμακιγιάζ, ένα σαπούνι ή έστω ένα baby oil.

  1. Μπατονέτες

Δεν σκέφτεστε την καθαριότητα των αυτιών σας μέχρι να έρθει η ώρα που θα είστε με την πετσέτα και θα θυμηθείτε πως έπρεπε να έχετε πάρει μπατονέτες μαζί σας. Ρίξτε τις από τώρα το νεσεσέρ.

Δείτε ακόμα:

Έχουμε υπέροχα νέα από το Clarisonic!

Σας δίνουμε τα πιο χρήσιμα tips για εύκολο πακετάρισμα

Cool it! Τρόποι για να παραμείνετε δροσερή στους 40C

#InstaSummerNails: Αντιγράψτε τα ωραιότερα μανικιούρ του καλοκαιριού

Red Alert: 7 στιγμές που το κόκκινο κραγιόν μας σώζει