5 τρόποι για να εντάξεις το αμυγδαλέλαιο στη beauty routine σου

Instagram @fashiioncarpet

Σίγουρα έχεις διαβάσει αρκετά για το αμυγδαλέλαιο και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει στην επιδερμίδα σου, ωστόσο υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν γνωρίζουν πως μπορούν να το εντάξουν στην καθημερινή τους ρουτίνα ομορφιάς. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τους πέντε πιο βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το θρεπτικό λάδι.

Στο ντεμακιγιάζ ματιών

Είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών που μπορείς να φανταστείς. Αφαιρεί τα πάντα, αδιάβροχα και μη και είναι απίστευτα απαλό με την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Στις βλεφαρίδες

Κάθε βράδυ μπορείς να εφαρμόσεις στις βλεφαρίδες σου λίγο αμυγδαλέλαιο. Μετά από λίγο καιρό, οι βλεφαρίδες σου θα γίνουν απαλές, λαμπερές και δυνατές.

Σαν μάσκα μαλλιών

Άπλωσε το στα μαλλιά σου μισή με μια ώρα πριν τα λούσεις. Θα τα ενυδατώσει, θα γίνουν απαλά και πολύ λαμπερά. Επανέλαβε αυτή τη διαδικασία μια φορά την εβδομάδα και η βελτίωση θα είναι τεράστια.

Στα νύχια

Εάν τα νύχια σου σπάνε, είναι αφυδατωμένα και ξεφλουδίζουν, το αμυγδαλέλαιο είναι ό,τι χρειάζεσαι. Κάθε βράδυ, μπορείς να τοποθετείς σε μία μπατονέτα λίγο αμυγδαλέλαιο και να περνάς τα νύχια σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να αποκτήσεις νύχια που είναι δυνατά, λεία και λαμπερά

Στο σώμα

Κάνε απολέπιση και μετά αντί για body lotion, άπλωσε στο σώμα σου αμυγδαλέλαιο. Το αποτέλεσμα θα είναι να αποκτήσεις μία σούπερ απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.