5 λόγοι που η επιδερμίδα της Julia Roberts μοιάζει τόσο τέλεια στα 52 της

Getty Images/ Ideal Images

Είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες, θεωρείται ως ένα beauty icon ενώ έχει ξεχωρίσει για το στιλ και το ταπεραμέντο της. Η Julia Roberts είναι 52 ετών, είναι πιο όμορφη από ποτέ, νιώθει αυτοπεποίθηση και έχει μάθει να αγαπά τον εαυτό της.

Ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς της όμως που την κάνουν να έχει ένα τόσο λαμπερό δέρμα;

#1 Φοράει πάντα αντηλιακό

Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός στο People, δεν ξεχνά ποτέ να φοράει το αντηλιακό της κάθε εποχή του χρόνου. Απέκτησε μάλιστα αυτή τη σωτήρια για την επιδερμίδα της συνήθεια όταν έγινε μητέρα, καθώς κάνει πολλές βόλτες έξω με τα παιδιά της. Είτε είσαι μητέρα είτε όχι όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό σου πριν βγεις από το σπίτι. Μη ξεχνάς όμως πως το αντηλιακό λειτουργεί ακριβώς όπως όλα τα καλλυντικά που έχει στη συλλογή σου. Θα πρέπει δηλαδή να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου.

#2 Δεν ξεχνάει ποτέ το ντεμακιγιάζ

Ένα εξίσου σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλείπουμε καθημερινά εάν θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι στα καλύτερα της. Η Julia Roberts δεν ξεχνά ποτέ να αφαιρέσει το μακιγιάζ από το πρόσωπο της καθώς νιώθει πως την χαλαρώνει.

#3 Ενυδατώνει τον οργανισμό της

Αφυδατωμένος οργανισμός σημαίνει αυτομάτως αφυδατωμένη και θαμπή επιδερμίδα. Εκτός από την κατανάλωση νερού όμως, η Julia Roberts έχει προσθέσει στη beauty routine της ένα άκρως ενυδατικό serum προσώπου και το χρησιμοποιεί καθημερινά, ιδίως εάν σκοπεύει να κάνει κάποιο ταξίδι με αεροπλάνο.

#4 Έχει διατηρήσει τη ρουτίνα ομορφιάς της όσο πιο απλή γίνεται

Πολλές φορές οι γυναίκες μπερδευόμαστε και πιστεύουμε πως όσο περισσότερο προϊόντα προσθέσουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας τόσο καλύτερο κάνουμε στην επιδερμίδα μας. Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Αντιθέτως η ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα της. Αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει πολύ καλά η Julia Roberts, η οποία έχει δηλώσει στο InStyle χρησιμοποιεί μόνο τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς όπως το serum και η ενυδατική.

#5  Έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα της

Όσα προϊόντα και αν προσθέσουμε στο μπουντουάρ μας όσο υψηλής ποιότητας και αν είναι αυτά, πάντα το πιο σημαντικό συστατικό για να έχουμε μία επιδερμίδα που λάμπει είναι να νιώθουμε εμείς οι ίδιες όμορφες και καλά με τον εαυτό μας. Η Julia Roberts έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο συμφιλιώνεται με την εμφάνιση της και έχει αγαπήσει κάθε ατέλεια της.