How to: Πώς θα δημιουργήσετε τον XXL κότσο που είδαμε στη NYFW

Ο κλασικός κότσος δεν είναι κάτι που αντικρύζουμε πρώτη φορά, αφού αποτελεί το πιο εύκολο και γρήγορο «χτένισμα» κάθε φορά που δεν έχουμε χρόνο/όρεξη/διάθεση για κάτι πιο περίπλοκο.

Και μπορεί η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης να έχει τελειώσει εδώ και μέρες, πηγαίνουμε όμως λίγο πίσω ώστε να μιλήσουμε για ένα trend που εντοπίσαμε στα μαλλιά, με πολλούς σχεδιαστές να επιλέγουν τον κότσο που αναφέραμε αλλά σε XXL μορφή. Τα μοντέλα στα shows των Marissa Webb και Carolina Herrera πήγαν τον κλασικό κότσο της μπαλαρίνας ένα βήμα πιο πέρα, με υπερβολικά μεγάλα updos, όπου προφανώς είχαν WEBB_OKχρησιμοποιηθεί extensions και τρέσες για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο look αλλά επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια πιο ήσυχη εκδοχή του, θα λέγαμε ότι το απλό κρεπάρισμα στον κότσο σας, αρκεί. Αν πάλι θέλετε φουλ όγκο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα ποστίς, το οποίο θα στερεώσετε ανάμεσα στα μαλλιά σας και θα τυλίξετε σε μορφή κότσου, δημιουργώντας ένα μεγάλο και εντυπωσιακό updo. Ολοκληρώνοντας, η μεγάλη δόση λακ νομίζουμε είναι αυτονόητη, προκειμένου να στηρίξετε το όλο αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!

Δείτε ακόμα: Τονωτική λοσιόν: Αυτή η άγνωστη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα