3+1 χτενίσματα για τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να λουστείτε

Pixelformula

Pixel Formula

Συμβαίνει σε όλες μας: πατάμε snooze στο ξυπνητήρι και μετά τρέχουμε πανικόβλητες να πάμε στις δουλειές μας, χωρίς να προλάβουμε να λουστούμε. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Όχι, δεν αφήνουμε τα –άλουστα- μαλλιά μας στη μοίρα τους, αλλά κάνουμε ένα από τα παρακάτω χτενίσματα που κρύβουν το γεγονός πως είναι κάπως.. (let’s face it) βρώμικα.

Ο κότσος

Getty Images

Όχι, δεν νιώθω πως ανακάλυψα τον τροχό με αυτό το προφανές για άλουστα μαλλιά χτένισμα. Ωστόσο, ο κότσος σε βρώμικα μαλλιά είναι ένας βρώμικος κότσος και για να τον κάνετε να δείχνει πιο φρέσκος πρέπει να τον πασπαλίσετε με πούδρα για όγκο. Έτσι θα απορροφηθεί η περισσότερη λιπαρότητα και θα έχετε όγκο για να δουλέψετε και άρα να μην καταλήξετε με έναν φτωχό, βρώμικο κότσο.

Η πλεξίδα

Splash News / Ideal Image

Είναι ό, τι πιο απλό και εύκολο και ιδανικό αν έχετε πολλά και μακριά μαλλιά. Απλά τα ψεκάζετε όλα με λίγο ξηρό σαμπουάν αν θέλετε ή –αν δεν θέλετε- ψεκάζετε μόνο το στεφάνι σας για να το φρεσκάρετε.

Η κοτσίδα

Getty Images

Άλλο ένα προφανές χτένισμα αλλά με ένα μυστικό. Αν της περάσετε ελάχιστη baby powder (ναι, την πούδρα για μωρά) θα αποκτήσει ένα ματ τελείωμα που είναι oh so stylish και δεν μοιάζει άλουστο αλλά επιμελώς ατημέλητο. Κρύψτε και το λαστιχάκι κάτω από μια τούφα και θα είστε σαν να κατεβήκατε από την πασαρέλα.

Το sleek look

Splash News / Ideal Image

Νομίζατε πως θα αφήναμε τα καρέ στη μοίρα τους; Αν δεν έχετε μήκος μαλλιών που σας επιτρέπει κότσους αλογοουρές και κοτσίδες τότε η λύση σας είναι το ζελέ και το χτένισμα. Βρέξτε λίγο τα μπροστινά σας μαλλιά και περάστε τους μια γενναία ποσότητα ζελέ. Χτενίστε τα προς τα πίσω, στεγνώστε με το σεσουάρ και είστε έτοιμες.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram