3+1 σωτήρια tips για εσάς που έχετε αφέλειες

[ap_gallery id=”6799″]

Οι αφέλειες είναι η πιο hot τάση και αυτής της σεζόν (μαζί με το καρέ) και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως καθημερινά βλέπουμε ολοένα και περισσότερες γυναίκες να τις υιοθετούν. Παρόλα αυτά, όσο stylish και σέξι κι αν δείχνουν, οι αφέλειες δεν είναι ένα «εύκολο» κούρεμα, καθώς απαιτούν αρκετή φροντίδα.

Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν αν έχετε ήδη κόψει αφέλειες ή αν σκέφτεστε να κάνετε το κούρεμα.

Αποφασίστε σωστά

Όσο πιο κοντές οι αφέλειες, τόσο περισσότερο θα χρειάζεται να ασχολείστε μαζί τους. Αν δεν σκοπεύετε να πηγαίνετε συχνά στο κομμωτήριο, προτιμήστε μακριές, curtain αφέλειες, αφού μπορούν να χωριστούν στη μέση αν μακρύνουν λίγο παραπάνω.

Προμηθευτείτε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν

Το holy grail προϊόν για τις αφέλειές σας είναι το dry shampoo, που θα τις κάνει να φαίνονται οκ ακόμα κι αν ιδρώσετε.Extra tip: Ψεκάστε τις αφέλειες με ξηρό σαμπουάν πριν φύγετε από το σπίτι για να μειώσετε την πιθανότητα να «λαδώσουν».

Μην τις ισώνετε με σεσουάρ ή πρέσα

Για να αποφύγετε το εφέ «αφέλεια – υπόστεγο», μην την ισιώνετε με σίδερο και για να αποφύγετε την «αφέλεια – ρόλεϊ» μην την ισιώνετε με στρογγυλή βούρτσα. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να κάθονται φυσικά οι αφέλειες είναι τις στεγνώνετε με το πιστολάκι, χτενίζοντας με μία χτένα μπροστά στο μέτωπό σας, με φορά μία προς τα δεξιά και μία προς τα αριστερά.

Δεν χρειάζεται να τις ισιώνετε καθημερινά

Υιοθετήστε το curly/wavy bang look κάποιες μέρες της εβδομάδας για να ξεκουράσετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε μία πιο cool νότα.

[ap-read-more post=”626920″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα