Η Deborah Lippmann δημιούργησε 4 βερνίκια βασισμένα στη σειρά «Girls»

Στον κόσμο της ομορφιάς αγαπάμε οτιδήποτε έχει να κάνει με exclusive σειρές και προϊόντα, υποθέτουμε το ίδιο και εσείς. Αν τυχαίνει μάλιστα να είστε και fans της σειράς Girls, τότε τα ακόλουθα νέα θα σας ενθουσιάσουν.

Ταυτόχρονα λοιπόν με την έναρξη της τρίτης σεζόν της σειράς, έχουμε και την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής σειράς βερνικιών αφιερωμένης στις πρωταγωνίστριες. Το συγκεκριμένο λανσάρισμα αποτελεί καρπό της συνεργασίας της γνωστής και αγαπημένης Deborah Lippmann με τη δημιουργό και πρωταγωνίστρια του show, Lena Dunham.

Οι δύο κυρίες βασίστηκαν στις προσωπικότητες των 4 πρωταγωνιστριών ώστε να δημιουργήσουν 4 βερνίκια, καθένα από τα οποία θα αντανακλά τον χαρακτήρα της καθεμίας.

Όσο για τις αποχρώσεις, έχουμε και λέμε: Hapless Hunter Green για την ανεξάρτητη Ηannah, Prim And Proper Pink για την πιο θηλυκή Marnie, Virtuous Vivid Violet για τη Shoshanna και Bohemian Burgundy για την απελευθερωμένη Jessa.

Αν θέλετε να αποκτήσετε τη συλλεκτική συσκευασία με τα 4 βερνίκια, μάθετε ότι κοστίζει 30 βρετανικές λίρες και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα: «Girls»: Πέντε λόγοι για τους οποίους μας αρέσει και δεν μας αρέσει

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα