Δέκα πράγματα που μόνο οι beauty junkies καταλαβαίνουν

Αγαπάμε κάθε τι που έχει σχέση με την ομορφιά. Μια όμορφη παλέτα είναι ικανή να μας φτιάξει τη μέρα, ένα κραγιόν να ανεβάσει τη διάθεση και αν μας ρωτήσετε τι να κάνετε για την επιδερμίδα σας, θα ξεκινήσουμε να μιλάμε σήμερα και δεν θα τελειώσουμε ποτέ.  Ναι, είμαστε beauty junkies και αν είστε και εσεις, θα καταλάβετε τι εννοούμε παρακάτω.

 1. Το μπάνιο σας μοιάζει με τα Sephora ή με τα Hondos Center. Μάλλον, τα Hondos Center και τα Sephora μοιάζουν με το μπάνιο σας, σε σημείο που μπερδεύεστε και δεν ξέρετε αν είστε σπίτι ή όχι.

  Βeauty addict σε απόγνωση

 2. Χρησιμοποιείτε μόνο μια σκιά από την 20πλη παλέτα που αγοράσατε αλλά έπρεπε να την αποκτήσετε γιατί ήταν όμορφη. Και limited Edition. Και ήταν Χριστούγεννα και θέλατε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας.
 3. Παίρνετε μαζί σας σχεδόν όλα σας τα προϊόντα στις διακοπές. Ποτέ δεν ξέρει κανεις αν θα χρειαστεί ένα smoky, μια κρέμα για τις ραγάδες, ένα primer ειδικά για κοκκινίλες και ένα φούξια μολύβι ματιών.
 4. Έχετε πολύ περισσότερα προϊόντα ομορφιάς στο ψυγείο σας από ότι φαγητά. Σιγά μη θυσιάσετε τη διάρκεια ζωής της κρέμας ημέρας σας για ένα μπουκάλι γάλα.
 5. Πληγώνεστε πραγματικά όταν μια εταιρία καταργεί ένα προϊόν που έχετε αγαπήσει. Πενθείτε σαν να πρόκειται για ένα μικρό θάνατο.
 6. Δεν καταφέρνετε να τελειώσετε ποτέ μια κρέμα ή serum… και καπως έτσι γεμίζει το ψυγείο σας (δείτε Νο. 4).
 7. Σχεδιάζετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της εξοδου σας πριν τα ρούχα. Η σκέψη «τι να ταιριάζει με χαλαρούς κυματισμούς και smoky» είναι το πρώτο που σκέφτεστε.
 8. Έχετε 10 τουλάχιστον διαφορετικά Nude κραγιόν (και κόκκινα) και δεν καταλαβαίνετε τους ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά «άλλη απόχρωση το χειμώνα και άλλη το καλοκαίρι, hello!».
 9. Δεν έχετε ένα άρωμα που να σας χαρακτηρίζει. Έχετε αγαπημένα αλλά είστε στο έλεος όλων των νέων δημιουργιών και δεν ντρέπεστε.
 10. Είστε πάντα περιποιημένη, το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας είναι άψογα και σας ζηλεύουν. Είστε δικός μας άνθρωπος.

Δείτε ακόμα:
Olivia Palermo: Δώδεκα λόγοι που μας κάνουν να λατρεύουμε το στυλ της
Shailene Woodley: Πέντε λόγοι για τους οποίους θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό
Kate Bosworth: 5 λόγοι για τους οποίους η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο look
Το InStyle έρχεται εντελώς δωρεάν στο iPad!