Ξέρουμε τον τρόπο να ξεφορτωθείτε τα κίτρινα σημάδια από τον ιδρώτα στα λευκά σας tops

Δεν είστε η μόνη, σχεδόν όλοι μας έχουμε καταστρέψει ένα ή και περισσότερα t-shirts, πουκάμισο και όχι μόνο καθώς δεν προσέξαμε αρκετά και για κάποιον λόγο έχουν κίτρινα σημάδια στις μασχάλες, εκεί δηλαδή που έρχονται περισσότερο σε επαφή με τον ιδρώτα και το αποσμητικό. Η λέξη κλειδί είναι η δεύτερη, το αποσμητικό, αυτό είναι στην πραγματικότητα που τα δημιουργεί και όχι η εφίδρωση που φυσιολογικά συμβαίνει το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, αν θέλετε να αποφύγετε αυτά τα αντιαισθητικά σημάδια, που πολύ συχνά είναι τόσο μεγάλα που καταστρέφουν τα ρούχα σας, επιλέξτε αποσμητικό που δεν περιέχει αλουμίνιο. Αυτό το συστατικό αντιδρά με τον ιδρώτα και δημιουργεί κίτρινα σημάδια που τελικά λερώνουν τα ρούχα σας.

Αν τελικά δημιουργηθούν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να τα αντιμετωπίσετε όσο πιο άμεσα γίνεται. Όπως και με όλους τους λεκέδες, έτσι και με αυτά, όταν είναι «φρέσκα» φεύγουν πολύ πιο εύκολα με το πλύσιμο. Μη χρησιμοποιήσετε χλωρίνη ή οποιοδήποτε άλλο λευκαντικό γιατί δε θα πετύχετε τίποτα απολύτως. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τα ρούχα που έχουν λερωθεί σε μια λεκάνη με νερό και να προσθέσετε διάλυμα από οξυζενέ. Αφήστε τα να μουλιάσουν για αρκετή ώρα και μετά πλύντε τα στο πλυντήριο, όπως θα κάνατε έτσι κι αλλιώς. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Διαβάστε ακόμα:

Celebrity News 03/07/2017: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Δείτε πρώτες ΟΛΟΚΛΗΡΟ το νυφικό της Κάτιας Ζυγούλη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram