Βρήκαμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο κόσμημα

Είστε σε ρομαντική διάθεση κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων; Και εμείς. Για αυτό ψάξαμε τον πιο κομψό και in fashion τρόπο για να εκφράσουμε τον ρομαντισμό μας και ακούει στο όνομα TOUS. Η TOUS Medallions συνάντησε την Tender Stories στην πιο τρυφερή ιστορία. Το brand, σε συνεργασία με την SCPF, επανήλθε και είναι πιο τρυφερό από ποτέ. Η νέα του συλλογή TOUS Medallions βρήκε τον εκφραστή της στην έβδομη τέχνη. Μόδα και κινηματογράφος είναι πάντα επιτυχημένη συνταγή, και η ΤOUS το γνωρίζει καλά. Φυσικά, καμία ταινία δεν θα ήταν καταλληλότερη από την έβδομη εκδοχή της Tender Stories, μία αθεράπευτα ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την πάντα κομψή Gwyneth Paltrow.

Ένα κόσμημα, πολλές αναμνήσεις. Στο νέο της ρόλο δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο της μενταγιόν- εκείνο το κλασικό μενταγιόν που παραμένει διαχρονικά σικ. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, και η προσκόλληση του συντρόφου της, Jack, σε αυτό το κόσμημα που συμβολίζει τις πιο τρυφερές αναμνήσεις. Το μενταγιόν, αν και όπως είπαμε, ρομαντικό, επικαλύπτεται και από ένα πέπλο μυστηρίου, το οποίο στηρίζει και την πλοκή της ταινίας.TUS TENDER3

Μεταφρασμένη σε περισσότερες από 10 γλώσσες, θα προβληθεί σε πάνω από 50 χώρες σε μία προσπάθεια από την εταιρεία TOUS να προωθήσει τις αξίες της τρυφερότητας, του σεβασμού και της συμμετοχής. Ο σκηνοθέτης Víctor Carrey, έχει με απόλυτη μαεστρία ισορροπήσει την κινηματογραφική αίσθηση και την οπτική εμφάνιση που αποτελούν την επιτομή της TOUS. Η graphic καμπάνια, διά χειρός Xavi Gordo, θα εμφανιστεί σε έντυπα μέσα, σε διαφημίσεις σε εξωτερικούς χώρους και σε περισσότερα από 500 καταστήματα TOUS σε όλο τον κόσμο. Tίποτα δεν γίνεται τυχαία. Κάτι ξέρει η Gwyneth και δεν αποχωρίζεται το μενταγιόν της, αφού της πηγαίνει πολύ και δίνει την απαραίτητη λάμψη στις minimal εμφανίσεις της.

TUS TENDER

Γίνετε και εσείς οι πρωταγωνίστριες της νέας χρονιάς ακολουθώντας τα βήματά της και δημιουργείστε τις πιο υπέροχες αναμνήσεις.

Δείτε το video της σειράς:

-Καλυψώ Κανελλοπούλου

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram