Βρήκαμε το brand που ψωνίζουν οι διάσημοι αλλά και οι «κοινοί θνητοί»

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα brands που επιλέγουν οι πολύ διάσημοι, είναι μάλλον απαγορευτικά για τους «κοινούς θνητούς» λόγω τιμής. Επιπλέον υπάρχουν fashion items στα οποία είναι δύσκολο να έχει κανείς πρόσβαση αν δεν έχει ένα πολύ γνωστό όνομα, ή τέλος πάντων κάποιου είδους δύναμη. Ακόμα και αν βρίσκατε τα χρήματα, είναι σχεδόν απίθανο να μπορούσατε να αποκτήσετε μία Hermès Birkin για παράδειγμα (άρα αυτές που βλέπετε συχνά πυκνά, είναι μάλλον fake).

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια brands που όχι μόνο λατρεύουν οι διάσημοι, αλλά μπορεί να αποκτήσει σχεδόν όλος ο κόσμος. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το αμερικανικό Reformation, το οποίο όπως αναφέρει το Forbes πρόκειται να έχει έσοδα περίπου 140 εκατομμυρίων δολαρίων το επόμενο έτος, πράγμα που σημαίνει πέντε φορές αύξηση των εσόδων που είχε το 2015. Προς το παρόν στα διαδικτυακά του ράφια μπορείτε να βρείτε μόνο ρούχα, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα χρόνια να έχει παπούτσια και τσάντες.

Ανάμεσα στις πολύ διάσημες fans του brand που ιδρύθηκε μόλις το 2009, θα βρείτε τις Selena Gomez και Kaia Gerber. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως εφόσον μερικά από τα πιο διάσημα it-girls επιμένουν να το φορούν, η φήμη του δεν είναι καθόλου δύσκολο να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και να αυξάνει συνεχώς τις πωλήσεις του. Τα καλά νέα μάλιστα είναι πως μπορείτε να επιλέξετε αυτό (ή αυτά) που θέλετε και να τα παραλάβετε στο σπίτι σας, καθώς το Reformation στέλνει τα προϊόντα του και στην Ελλάδα. Δείτε όλη τη συλλογή εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram