Βρήκαμε τις πιο cool εσπαντρίγιες για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Kyrvan

Είναι από τα πιο άνετα παπούτσια που έχουμε στη συλλογή μας, ενώ μπορούμε να τα τις φορέσουμε τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι με μεγάλη ευκολία. Προσφέρουν έναν ethnic και boho αέρα στα σύνολα μας, ενώ είναι το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για day to night σύνολα.

Ο λόγος για τις εσπαντρίγιες, οι οποίες τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και ανυπομονούμε για το καλοκαίρι κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολα μας.

Πώς μπορείτε να τις φορέσετε; Με υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο στο γραφείο και με jean παντελόνι με t-shirt στις casual βόλτες μας, ακόμα και με midi φόρεμα ή φούστα στις ανοιξιάτικες βραδινές σας εμφανίσεις, οι εσπαντρίγιες είναι η απάντηση στην ερώτηση «Τι παπούτσια να φορέσω»!

Μετά από λίγη έρευνα ανακάλυψα ποιες είναι οι δικές μου αγαπημένες εσπαντρίγιες αυτή την εποχή και σας τις παρουσιάζω!

Αν είστε λάτρεις του minimal style και θέλετε μία πιο safe επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες Kyrvan σε λευκή απόχρωση!

Εσπατρίγιες Kyrvan

Διαφορετικά, η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι ιδανικές εποχές για να βάλετε λίγο παραπάνω χρώμα στα σύνολα σας. Φέτος, κάντε την αρχή επιλέγοντας εσπαντρίγιες Kyrvan  σε κόκκινη, πράσινη ή πορτοκαλί απόχρωση!

Εσπατρίγιες Kyrvan

Εσπατρίγιες Kyrvan

Εσπατρίγιες Kyrvan

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram