Βρήκαμε τις αγαπημένες μπαλαρίνες της Meghan Markle -Με τέτοια τιμή μπορούν να γίνουν δικές μας
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry
Photo by Patrick van Katwijk/Getty Images

Αν η Meghan Markle ήταν παπούτσι, δίχως αναμφίβολα θα ήταν μπαλαρίνες!

Το στιλ της ακτινοβολεί ήσυχη πολυτέλεια, καθιστώντας την πρότυπο για πολλές γυναίκες. Στο χώρο της μόδας, η Meghan αναδεικνύει τον αέναο συνδυασμό κομψότητας και άνεσης, με βασικά κομμάτια και ευκολοφόρετα ρούχα που η κάθε μία θα μπορούσε να αποκτήσει και να χτίσει μια διαχρονική γκαρνταρόμπα. Αγαπημένο της item; Οι κλασικές flat μπαλαρίνες, τις οποίες φοράει σε κάθε τους εκδοχή και τις οποίες ταιριάζει με κάθε outfit.  

Βασιλικό στιλ για κάθε γυναίκα: Οι οικονομικά προσιτές μπαλαρίνες της Meghan

Το βασιλικό στιλ δεν σημαίνει πάντα πως είναι και απλησίαστο οικονομικά. Οι μπαλαρίνες που η Meghan Markle λατρεύει είναι οι Rothy’s και είναι διαθέσιμες και για εμάς τις κοινές θνητές.

Μάλιστα, με τη βιώσιμη προσέγγιση τους, (κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια) και τη συσκευασία τους που ακολουθεί περιβαλλοντικά φιλικές πρακτικές, είναι εντελώς ethical!

Η τάση των ballet flats: Ένα παπούτσι με ιστορία

Η τάση των ballet flats ξεκίνησε πολλές δεκαετίες πριν και κυρίως συνδέεται με τη γαλλική κουλτούρα. Μεγάλες σταρ στο παρελθόν όπως η Audrey Hepburn και η Brigitte Bardot ανέδειξαν τις μπαλαρίνες σε σύμβολο κομψότητας και θηλυκότητας. Οι δύο αυτές εμβληματικές γυναίκες επέλεγαν συχνά αυτό το ευκολοφόρετο παπούτσι για τις εμφανίσεις τους, προσδίδοντας του έναν αέρα φινέτσας και πολυτέλειας.

Στις μέρες μας, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αποθεώνουν τα ballet flats και το αναδεικνύουν ως απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ονομαστικά, οι οίκοι Chanel, Dior, και Miu-Miu συντηρούν αυτή την τάση. Οι δημιουργίες τους συχνά έχουν μοναδικά στοιχεία και αποδεικνύουν ότι οι μπαλαρίνες είναι μια επιλογή που συνεχίζει να υπάρχει, απλώς να αλλάζει μορφή ανά τα χρόνια.

Βρήκαμε τα 4 αγαπημένα ζευγάρια της Meghan

Baby Pink Μπαλαρίνες, Rothy’s
Mary-Janes Μπαλαρίνες, Rothy’s
Κόκκινες Μπαλαρίνες, Rothy’s
Pointed-Toe Μπαλαρίνες, Rothy’s
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα