Βρήκαμε τα ψάθινα καλάθια που μπορείτε να κρατήσετε στην παραλία αλλά και να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Η αγάπη μου για τη μόδα είναι πολύ μεγάλη. Λατρεύω να παρακολουθώ τις τάσεις και όλα τα νέα από τον κόσμο της μόδας, να παρατηρώ τι φορούν οι γυναίκες με στιλ, αλλά και να προσπαθώ να ανακαλύψω νέους συνδυασμούς. Αν υπάρχει που ξεχωρίζω και απολαμβάνω λίγο περισσότερο είναι να σκέφτομαι διαφορετικούς τρόπους να χρησιμοποιήσω και να εντάξω στα looks μου κομμάτια που μπορεί να μην είναι fashion items.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα ψάθινα καλάθια. Ήδη από πέρσι το καλοκαίρι, τα καλάθια από φυσικά υλικά όπως η ψάθα έχουν κερδίσει την προσοχή των γυναικών. Μπορεί μέχρι πρόσφατα, κάθε φορά που βλέπαμε αυτά τα καλάθια σκεφτόμασταν πως μπορούμε να τα προσθέσουμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Μπορούμε να τοποθετήσουμε μέσα κάποια γλάστρα ή ακόμα και τα περιοδικά μας. Και κάπως έτσι προσθέτουμε μία bohemian και καλοκαιρινή νότα στο σπίτι μας.

Αυτά τα κομψά ψάθινα καλάθια όμως μπορούν να μετατραπούν εύκολα και σε ψάθινη τσάντα που μπορούμε να κρατήσουμε παντού. Τοποθετώντας μέσα την πετσέτα θαλάσσης και το νεσεσέρ μας είναι η ιδανική ψάθινη τσάντα για την παραλία. Είναι όμως και μία πολύ κομψή και καλοκαιρινή νότα για τα street style looks που δημιουργούμε αυτή την εποχή. Αφήστε λοιπόν την κλασική tote τσάντα σας στη ντουλάπα και επενδύστε σε ένα ψάθινο καλάθι που χωράει κυριολεκτικά τα πάντα μέσα. Μία νότα μάλιστα που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τα looks σας είναι να δέσετε ένα μαντήλι σε χαρούμενα χρώματα και μοτίβα. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσετε.

Καλάθι IKEA € 8,99

Καλάθι IKEA € 19,99

Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξτε μία απλή ψάθινη τσάντα τόσο για την καθημερινότητα όσο και για την παραλία όπως αυτές.

Ψάθινη τσάντα accessorize €‌48.00

NATURAL XXL TOTE BAG DETAILS
ZARA 12.99 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram