Βρήκαμε τα νυφικά παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε και μετά τον γάμο σας

Instagram @kalogirou_official

Όλες οι γυναίκες, είτε έχουμε παντρευτεί είτε όχι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η επιλογή των νυφικών παπουτσιών είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το νυφικό φόρεμα. Ακριβώς όπως θα καταλάβετε το νυφικό που θα φορέσετε στον γάμο σας με την πρώτη ματιά, το ίδιο θα συμβεί και με τα παπούτσια. Σίγουρα όλες μας έχουμε ονειρευτεί ή έστω έχουμε περίπου στο μυαλό μας πως θέλουμε να μοιάζουν τα παπούτσια που θα φορέσουμε στον γάμο μας και το μόνο που έχει μείνει είναι να τα βρούμε.

Όμως, ακόμα και αν θέλουμε να φορέσουμε τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά παπούτσια την ημέρα του γάμου μας, καλό θα ήταν να μπορούμε να τα φορέσουμε και σε άλλες περιστάσεις, όπως σε κάποιο επίσημο event ή ακόμα και μία βραδινή έξοδος. Μετά από λίγη έρευνα, ανακαλύψαμε τρία ζευγάρια παπουτσιών που είναι σίγουρο πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις την ημέρα του γάμου σας και σίγουρα μπορείτε να φορέσετε και αργότερα.

Ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες με διαφάνειες είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Γόβες Gianvito Rossi Καλογήρου

Εάν θέλετε να μοιάζετε με πραγματική fashionista την ημέρα του γάμου σας, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξετε αυτό το ζευγάρι παπουτσιών.

Γόβες Malone Souliers Καλογήρου

Για ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα ζευγάρι glittery γόβες σε ασημί απόχρωση.

Γόβεσ Jimmy Choo Καλογήρου