Βρήκαμε τα οικονομικά γυαλιά που επιμένουν να φορούν οι celebrities

Getty Images/ Ideal Images

Getty Images

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλες τις εποχές. Ναι, σίγουρα το καλοκαίρι τα φοράμε πιο πολύ αλλά είναι must have για όλο τον χρόνο, όχι μόνο γιατί προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο αλλά και γιατί χαρίζουν στιλ, ποιος μπορεί να το αρνηθεί αυτό; Φυσικά και σ’ αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι μιας και υπάρχουν πολλά που έχουν χαμηλό κόστος αλλά είναι εξίσου ωραία και στιλάτα με άλλα που κοστίζουν μια μικρή περιουσία.

kendall lespecs
lespecs.com

Υπάρχει μια συλλογή που λατρεύουν οι celebrities και που τα κομμάτια της δεν ξεφεύγουν τόσο ώστε να είναι απλησίαστα. Πρόκειται για τη συνεργασία του Adam Selman με το γαλλικό brand Le Specs που έχει γίνει η αγαπημένη των απανταχού fashionistas και μπορείτε να δείτε αλλά και να αποκτήσετε εδώ. 

lespecs.com
lespecs.com

Κάθε σχέδιο είναι διαθέσιμο σε διάφορες αποχρώσεις για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει ενώ όλα έχουν λίγο πολύ την ίδια τιμή. Μάλιστα η εν λόγω συλλογή έχει γίνει πολλές φορές sold out αλλά η εταιρεία έχει κάνει restock μιας και τα γυαλιά έχουν γίνει πραγματικά ανάρπαστα και τα ζητάει έντονα το κοινό. Ανάμεσα στις διάσημες fans της συλλογής θα βρείτε τι Gigi Hadid, Rihanna, Leandra Medine και πολλές άλλες, που τα έχουν αποκτήσει φυσικά σε παραπάνω από ένα χρώματα και σχέδια.

Ακόμα λοιπόν και αν δε μπορείτε να σκεφτείτε τα γυαλιά ηλίου αυτή την περίοδο, λόγω καιρού, κρατήστε τα στο πίσω μέρος του μυαλού σας γιατί ίσως είναι ένα από τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram