Βρήκαμε τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Meghan Markle και πώς να τα φορέσετε

Instagram@todaystyle

Το ταξίδι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Αφρική συνεχίζεται με τη δούκισσα του Sussex να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα looks που επέλεξε να φορέσει. Ένας επιπλέον λόγος που σχολιάστηκαν οι εμφανίσεις της Meghan Markle είναι πως φόρεσε ρούχα, αλλά και αξεσουάρ που την έχουμε δει να φοράει ξανά.

Εκτός από το γαλάζιο shirt dress της σχεδιάστριας Veronica Beard που την είδαμε να φοράει στην Κέιπ Τάου και είχε φορέσει ξανά όσο ήταν έγκυος στον γιο της, η δούκισσα φόρεσε και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που την έχουμε ξαναδεί να φορά.

Συγκεκριμένα, η Meghan Markle επισκέφτηκε το Work In Progress, όπου εκεί συνάντησε γυναίκες επιχειρηματίες που ασχολούνται με την τεχνολογία. Σε αυτή την επίσκεψη, η δούκισσα φόρεσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα του brand Everlane, μαύρες ψηλοτάκουνες και ένα ζευγάρι statement χρυσά σκουλαρίκια του brand GAS Bijoux.

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια μάλιστα, τα έχει ξαναφορέσει η Meghan Markle κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης που είχε πραγματοποιήσει για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue.

Instagram @sussexroyal

Instagram @_archie_of_sussex_

Onde Gourmette earrings gold GAS Bijoux €150