Τρία tips που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος πριν αγοράσουν μαγιό
Instagram @novalanalove

Ως γυναίκα με μεγάλο στήθος μπορώ να αντιληφθώ πολύ καλά πόσο δύσκολο μπορεί να αποδειχθεί να βρούμε το ιδανικό μαγιό που να κολακεύει τη σιλουέτα μας. Όσο περισσότερο πλησιάζουμε μάλιστα στη στιγμή εκείνη που θα βγούμε στην παραλία τόσο περισσότερο αγχωνόμαστε για το αν και πως θα βρούμε το μαγιό εκείνο που θα αγκαλιάσει το σώμα και τις καμπύλες μας. Και το ακόμα πιο σημαντικό, πως θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα.

Η πρώτη και βασική συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι… don’t panic. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ όσο πιστεύετε. Για να βρείτε το ιδανικό μαγιό για τη σιλουέτα σας αρκεί να γνωρίζετε κάποια εύκολα και χρήσιμα tips.

#1
Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως πρέπει να κάνετε πολλές δοκιμές. Μη διστάσετε να πάρετε μαζί σας στο δοκιμαστήριο διαφορετικά μαγιό, σε σχέδια και αποχρώσεις.

#2
Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε να αγοράσετε ένα ολόσωμο μαγιό ή ένα μπικίνι που να έχει έξτρα στήριξη στην περιοχή του στήθους όπως είναι οι μπανέλες. Έτσι θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε και θα νιώθετε πιο άνετα.

#3
Σημαντικό είναι να προτιμήσετε μαγιό σε έντονα χρώματα ή μοτίβα, αλλά χωρίς βολάν ή κρόσσια. Έτσι θα αποφύγετε τον έξτρα όγκο στην περιοχή του στήθους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα