Το styling trick που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις τηλεδιασκέψεις

Instagram @andfinally_

Η περίοδος που διανύουμε είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη για εμάς. Πρέπει λοιπόν όλοι μας να προσαρμοστούμε σε αυτήν τη νέα κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε. Εάν δηλαδή σκεφτόσουν συνεχώς ποιο είναι το ιδανικό look για το αυριανό meeting στο γραφείο και πως θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου, αυτό θα πρέπει να το σκεφτείς τώρα όσο θα κάνει τηλεδιασκέψεις με τους συναδέρφους σου.

Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσουμε με το στιλ και την ευρηματικότητα μας ακόμα και σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Η απάντηση μάλιστα κρύβεται στα αξεσουάρ μας, τα οποία είναι τα κομμάτια κλειδιά για να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Το ενδιαφέρον σου λοιπόν θα πρέπει να μεταφερθεί από τη μέση και επάνω, αφού αυτό το κομμάτι είναι ορατό στην τηλεδιάσκεψη. Αρχικά θα πρέπει να τοποθετήσεις την κάμερα όπως μας πρότεινε και ο Tom Ford και στη συνέχεια θα πρέπει να σε απασχολήσει το look σου.

Ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα σε κάποια pastel απόχρωση είναι πάντα μία καλή ιδέα. Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει έναν καμβά επάνω στον οποίο μπορείς να προσθέσεις κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ. Ποια είναι αυτά;

Ένα headbang ή ένα μαντήλι που μπορείς να τοποθετήσεις είτε στα μαλλιά είτε στον λαιμό σου, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένας layering συνδυασμός από minimal κοσμήματα είναι πάντα μία πολύ καλή επιλογή.

Για αυτό τον λόγο, συγκεντρώσαμε τα πιο stylish κοσμήματα που μπορείς να αγοράσεις από τα e-shops όσο μένεις στο σπίτι με σκοπό να ξεχωρίσεις στις τηλεδιασκέψεις.

Hairband with a knot-detail
6,99 €

Scarf/hairband
7,99 €

2-pack metal anklets
6,99 €

LEAF EARRINGSDETAILS
12.95 EUR

SPECIAL EDITION BEAD AND SEASHELL NECKLACEDETAILS
15.95 EUR