Το πιο μισητό trend στα jeans φαίνεται να επιστρέφει

Αγαπάμε τα jeans. Τα φοράμε όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι παραλλαγές που υπάρχουν είναι αμέτρητες. Φαρδιά, στενά, ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα, με σκισίματα ή χωρίς και η λίστα δε σταματάει εδώ. Πριν από μερικά χρόνια όμως, για την ακρίβεια στις αρχές των 2000s η μέση των jeans είχε κατέβει επικίνδυνα πολύ, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια είχαν κερδίσει έδαφος και δεν υπήρχε γυναίκα που δεν τα φόρεσε. Ιδιαίτερα αν ήσασταν έφηβη εκείνη την περίοδο, θα θυμάστε σίγουρα τα απίστευτα χαμηλόμεσα παντελόνια, που μόλις και μετά βίας κάλυπταν το εσώρουχό σας (όχι πάντα).

Φαίνεται λοιπόν πως αυτά τα jeans επιστρέφουν, μιας και πάρα πολλές fahsionistas τα έχουν ήδη φορέσει, έχουν φωτογραφηθεί με αυτά και συνεπώς έχουν διαδώσει τη συγκεκριμένη τάση ξανά. H Kendall Jenner ας πούμε, είναι μία από τις fans των low rise jeans και τα έχει επιλέξει πολλές φορές.

Ποια είναι η γνώμη μας; Συγγνώμη αλλά δε μας αρέσουν καθόλου. Αρχικά να πούμε πως η συγκεκριμένη γραμμή δεν κολακεύει σχεδόν κανέναν. Θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο κοντά από ότι είναι στην πραγματικότητα και άρα θα προσθέσουν πόντους στη σιλουέτα σας. Για να είμαστε αντικειμενικοί βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι τα χαμηλόμεσα παντελόνια κολακεύουν λίγο τις γυναίκες με έντονη περιφέρεια, αλλά και πάλι, αναφερόμαστε σε αυτά που βρίσκονται λίγο κάτω από τον αφαλό και όχι σε αυτά που είναι σχεδόν προκλητικά.

Αν επιμένετε να τα φορέσετε τότε εφιστούμε την προσοχή σας. Προτιμήστε να τα συνδυάσετε με πιο μακριά τοπ, ή ακόμα και με κάποιο body -που επίσης είναι τάση- έτσι ώστε να αποφύγετε τις αποκαλύψεις που δε θέλετε να συμβούν. Τέλος, να πούμε πως απαγορευτικά είναι τα crop tops για τα χαμηλόμεσα παντελόνια, εκτός αν είστε στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα:

Editor’s choice: Η πολύ οικονομική φούστα που πρέπει να αποκτήσετε σ’ αυτές τις εκπτώσεις 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram