Το πιο cool Britannia brand ήρθε στην Ελλάδα

Το σύγχρονο βρετανικό στιλ έχει μια μοναδική  προσέγγιση στη μόδα. Αγνοεί τους αυστηρούς στιλιστικούς κανόνες και δίνει περιθώριο σε μια γυναίκα με βαρύ πρόγραμμα, αλλά και αδυναμία στις απολαύσεις της ζωής, να ντυθεί κομψά, θηλυκά, εύκολα και ταυτόχρονα με fun και άποψη.

Λατρεύουμε τα street style looks στις βρετανικές εβδομάδες μόδας ακριβώς γιατί είναι αντικομφορμιστικά, αλλά σούπερ στιλάτα. Τα Cubic είναι ακριβώς αυτής της φιλοσοφίας. Όπως λένε και οι ίδιοι, αν σκέφτεσαι διαφορετικά, γιατί να μην ντύνεσαι και διαφορετικά;

打印

Ξεχωρίσαμε το παιχνίδι με το χρώμα και τα prints, την επανεφεύρεση κλασικών κομματιών (π.χ. παλτό ή pencil skirt), τους συνδυασμούς που δεν περιμένεις, αλλά σε κάνουν να χαμογελάς, ενώ στο μυαλό σου γεννιούνται νέες ιδέες styling και τις ισορροπίες trends και διαχρονικών επιλογών.

Δείτε περισσότερες ιδέες και προτάσεις Cubic στο instagram account τους, cubic_original

 

Εμείς μπήκαμε στο LABELMIX SHOWROOM (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 42, Ελληνικό, Αθήνα, T. +30 2114014756) που τα έφερε στην Ελλάδα και είδαμε και preview ανοιξιάτικων -σας υπογράφουμε ότι θα ενθουσιαστείτε!

20171123_115331

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram