Το πιο cool brand παπουτσιών βγάζει μια unisex συλλογή σε iconic χρώματα

Η Vans, υπηρετώντας και στηρίζοντας παγκοσμίως τη δημιουργική έκφραση, παρουσιάζει τη νέα συλλογή Color Theory, μία ευρεία γκάμα unisex ρούχων και υποδημάτων, που δημιουργήθηκε αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά και τη δημιουργικότητα της ατομικής έκφρασης. Καθώς τα όρια μεταξύ ανδρικού και γυναικείου ρούχου συνεχίζουν να φθίνουν, τα σχέδια και οι φόρμες δεν περιορίζονται πλέον σε παραδοσιακά καλούπια για το κάθε φύλο. Υποστηρίζοντας την αξία της δημιουργικότητας, τα σχέδια της συλλογής Color Theory μπορούν να συνδυαστούν από τον καθένα που θέλει να ορίσει το δικό του προσωπικό στυλ και χρωματικό φάσμα.

FA18_Classics_Color_Theory_Elevated_GroupA-106

Οι unisex συλλογές υποδημάτων αποτελούν χαρακτηριστικό της Vans από το ξεκίνημά της, το 1966, επιτρέποντας στους υποστηρικτές της να κάνουν δικό τους οποιοδήποτε σχέδιο τους ταιριάζει καλύτερα.

FA18_Classics_Color_Theory_Elevated_GroupB-338

Η συλλογή Color Theory διέπεται από την ίδια αυτή λογική και περιλαμβάνει σύγχρονες εκδοχές των φούτερ με κουκούλα και με λαιμόκοψη, των t-shirts και των καπέλων, που διατίθενται σε πέντε βασικές αποχρώσεις (μαύρο, bleached ροδακινί, οινοπνευματί, τριανταφυλλί και λευκό). Σχεδιασμένο για να φοριέται από οποιονδήποτε, το κάθε ρούχο της συλλογής διατίθεται σε μονόχρωμο σχέδιο με minimal λογότυπο και διακριτικά φινιρίσματα της κλασικής σκακιέρας της Vans στους ίδιους τόνους.

FA18_Classics_Color_Theory_Elevated-1500

Τα παραπάνω χρώματα των ρούχων της συλλογής Color Theory εμφανίζονται και στα αντίστοιχα κλασικά μοντέλα υποδημάτων της Vans: Authentic, Classic Slip-On, Era, Sk8-Hi και Old Skool. Όλα τα παραπάνω σχέδια είναι διαθέσιμα σε unisex νούμερα, συμπληρώνοντας τη συλλογή.

FA18_Classics_Color_Theory_Elevated-400

Η Vans Color Theory είναι διαθέσιμη στα official καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall, στο Attica City Link, στο Notos Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

FA18_Classics_Color_Theory_Elevated_Lineup-1855

Δείτε περισσότερα στα hashtags #MyVans και #vansgr

FA18_Classics_Color_Theory_Elevated_Lineup-1668

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram