Το νέο exclusive κατάστημα DKNY έφτασε στην Αθήνα

Το αγαπημένο αμερικάνικο brand DKNY όλων των γυναικών άνοιξε το πρώτο του αποκλειστικό κατάστημα στην Ελλάδα στον ισόγειο χώρο του Golden Hall στην Αθήνα και υποδέχεται το κοινό με τη νέα φθινοπωρινή συλλογή 2019!

H DKNY είναι συνώνυμο της Νέας Υόρκης και του στιλ από το 1989. Φέτος το φθινόπωρο μας προσφέρει μία άκρως εντυπωσιακή συλλογή με νέες υφές, τάσεις και σχέδια, ενώ παράλληλα συνδυάζει την κλασσική κομψότητα της ιστορίας του brand με τη σύγχρονη αισθητική της πιο έντονης πόλης στον κόσμο, αυτή της αμερικανικής μητρόπολης. Ακριβώς ό,τι χρειάζεται δηλαδή μία σύγχρονη γυναίκα.

Στο νέο κατάστημα, τα κομμάτια της φθινοπωρινής συλλογής σας καλούν να τα ανακαλύψετε. Στο πρώτο επίπεδο παρουσιάζεται η formal συλλογή, που αποτελείται από τα πιο δυνατά κομμάτια της συλλογής με straight γραμμές, leopard μοτίβα, ριγέ υφάσματα και metallic αποχρώσεις. Φυσικά δεν λείπουν και τα must have αξεσουάρ του φθινοπώρου, οι τσάντες και οι ζώνες που αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας και τονίζουν τέλεια το χαρακτήρα της νέας σεζόν. Τα χαρακτηριστικά αρώματα του οίκου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κατάστημα, αναδεικνύοντας την αύρα του αμερικάνικου στιλ.

Στο δεύτερο επίπεδο φιλοξενείται η performance σειρά, με το εμβληματικό λογότυπο DKNY να πρωταγωνιστεί στα ρούχα. Η sport συλλογή γεμίζει με χρώματα, leopard και pink λεπτομέρειες σε statement επιλογές όπως hoodies, puffet coats και athleisure φορέματα.

Το κατάστημα ακολουθεί τον σχεδιασμό των αντίστοιχων monobrand boutiques του εξωτερικού, χρησιμοποιώντας minimal γραμμές, οι οποίες αποκτούν χαρακτήρα χάρη στις ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες. Το μαύρο γυαλί και οι καθρέφτες, δημιουργούν ένα όμορφο παιχνίδι αντικατοπτρισμού, ενώ οι επιφάνειες από λευκό τούβλο ολοκληρώνουν ιδανικά το φιλόξενο περιβάλλον, προσδίδοντας έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα διατηρώντας την απλότητα της ιδέας.

Iconic επιλογές και στυλ επαναπροσδιορίζονται σε μια σύγχρονη DKNY και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Διεύθυνση:

Golden Hall – Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23

Τηλέφωνο: 211 1088122