Το microtrend που θα υιοθετήσουμε όλες το 2020 και θα κάνει τα looks μας ακόμα πιο cool

Instagram @erika_boldrin

Υπάρχουν κάποιες εποχές του χρόνου που μπορούν να ενθουσιάσουν όλες τις γυναίκες. Είναι οι εποχές που παρουσιάζονται οι νέες τάσεις της μόδας και όλες μας προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποιες είναι εκείνες που ταιριάζουν σε εμάς, το στιλ, την προσωπικότητα και το lifestyle μας.

Εκτός από τις τάσεις που είναι πρωταγωνίστριες στην fashion επικαιρότητα, στη συνέχεια παρουσιάζονται και διάφορα microtrends που τραβούν το ενδιαφέρον μας και μας ενθουσιάζουν.

Ακριβώς αυτό συνέβη και αυτή τη σεζόν. Εκτός από τις τάσεις που έχουμε ήδη δει, υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο microtrend, το οποίο έχει απασχολήσει τις περισσότερες fashion influencers. Ο λόγος για το μαύρο παντελόνι, το οποίο στο τελείωμα του έχει ένα κάθετο κόψιμο.

Η πρώτη φορά που τα είδαμε ήταν στη συλλογή της Victoria Beckham, ενώ στη συνέχεια πολλές fashionistas πρόσθεσαν στη συλλογή τους αυτό το παντελόνι. Γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο;

Ο λόγος είναι πως είναι ένα update του κλασικού και αγαπημένου μας μαύρου παντελονιού. Ταιριάζει με τα πάντα ενώ έχουμε την ευκαιρία να επενδύσουμε και να το συνδυάσουμε με τα πιο ιδιαίτερα και statement παπούτσια που έχουμε στη συλλογή μας.

Ακόμα και αν δεν σε έχουμε πείσει, τα σύνολα που επιλέξαμε από τις fashion influencers είναι σίγουρο πως θα σε ενθουσιάσουν.

Δες επίσης ποιο είναι το πουκάμισο που θα φορέσουμε όλες μας το 2020:

Ποια είναι τα ρουζ που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου: