Το φόρεμα που επέλεξε η Jill Biden έκρυβε για ακόμη μια φορά ένα ιδιαίτερο μήνυμα
Photo by Jim Watson/ POOL/Getty Images

Από τότε που έγινε η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν περίπου εκατό μέρες, η Jill Biden έχει αποδείξει ότι θέλει να στέλνει τα δικά της μηνύματα, μέσω των ρούχων που επιλέγει να φορέσει. Αυτό συνέβη και την Τετάρτη το βράδυ που συνόδευσε τον Αμερικανό Πρόεδρο στην πρώτη του ομιλία του στο Κογκρέσο.

Medusa Power Talks: οι σύγχρονες Μέδουσες της Donatella Versace

Η Jill Biden εμφανίστηκε με ένα φόρεμα από ανακυκλωμένο μετάξι και μαλλί από την σχεδιάστρια Gabriela Hearst. Τα μανίκια και το πάνω μέρος ήταν διάφανα και επάνω τους υπήρχαν κεντημένα 51 λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την περιοχή της Columbia. Στην μάσκα της υπήρχε κεντημένο ένα παρόμοιο λουλούδι.

Και αν το φόρεμα σάς φαίνεται οικείο, είναι επειδή φόρεσε ένα αντίστοιχο λευκό από την ίδια σχεδιάστρια στο πάρτι που είχε ακολουθήσει την ορκωμοσία του Προέδρου.

USA TODAY

Είναι επίσης σημαντικό το ότι η κυρία Biden επιλέγει να φορά ρούχα της Gabriela Hearst, μιας σχεδιάστριας που είναι γνωστή για τις βιώσιμες πρακτικές της και την δέσμευσή της στην χρήση ανακυκλωμένων υφασμάτων. Ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του Προέδρου Biden ήταν αφιερωμένο στη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή. «Για πολύ καιρό δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την πιο σημαντική λέξη για την κλιματική αλλαγή: Δουλειές, δουλειές, δουλειές!», δήλωσε.

Κάμαλα Χάρις: H πορεία μέχρι την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, ο συμβολισμός της εκλογής της και οι τεράστιες προκλήσεις

ΠΗΓΗ: instyle.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα