Το ελληνικό brand Karavan κατασκευάζει μάσκες προσώπου και τις προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη

Instagram @karavanclothing

Ένα ακόμα ελληνικό brand, το Karavan Clothing ανακοίνωσε πως θα συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και θα βοηθήσει όλους όσους το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του brand Μαριλού Κατσώνη ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει 8 χιλιάδες βαμβακερές μάσκες, τις οποίες θα προσφέρει αφιλοκερδώς σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια έγραψε «Aυτό το βίντεο με backstage σκηνές από την καθιερωμένη φωτογράφιση της συλλογής μας έλαβε χώρα στις 11 Μαρτίου, δηλαδή τρεις μέρες πριν από το επίσημο lockdown της χώρας μας.
Σε όλο το βίντεο μας βλέπετε να φοράμε μάσκες και γάντια (τα οποία και αλλάζαμε συχνά) σαν μέθοδο προστασίας.
Λόγω της νέας μας πραγματικότητας λοιπόν, η ομάδα μας αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να μειώσουμε τους ρυθμούς της παραγωγής μας και να κατασκευάσουμε 8000 βαμβακερές μάσκες (η καθεμία θα περιέχει οδηγίες για τον τρόπο χρήσης της) για να δωρίσουμε σε όσους τις χρειάζονται. Σε περίπτωση που γννωρίζετε κι εσείς ανθρώπους που τις έχουνε πραγματική ανάγκη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σταλθούνε χωρίς κανένα κόστος από την επόμενη βδομάδα.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε.
Stay safe.➕»

View this post on Instagram

Aυτό το βίντεο με backstage σκηνές από την καθιερωμένη φωτογράφιση της συλλογής μας έλαβε χώρα στις 11 Μαρτίου, δηλαδή τρεις μέρες πριν απο το επίσημο lockdown της χώρας μας. Σε όλο το βίντεο μας βλέπετε να φοράμε μάσκες και γάντια (τα οποία και αλλάζαμε συχνά) σαν μέθοδο προστασίας. Λόγω της νέας μας πραγματικότητας λοιπόν, η ομάδα μας αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να μειώσουμε τους ρυθμούς της παραγωγής μας και να κατασκευάσουμε 8000 βαμβακερές μάσκες (η καθεμία θα περιέχει οδηγίες για τον τρόπο χρήσης της) για να δωρίσουμε σε όσους τις χρειάζονται. Σε περίπτωση που γννωρίζετε κι εσείς ανθρώπους που τις έχουνε πραγματική ανάγκη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σταλθούνε χωρίς κανένα κόστος από την επόμενη βδομάδα. Παρακαλούμε κοινοποιήστε. Stay safe.➕ . ➕ 📹 @babastroumf ➕ . ➕ #karavanfamily

A post shared by Mariloo Katsoni (@marilookatsoni) on