Το Cruise 2020 show της Louis Vuitton προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο JFK

instagram @nowfashion

Στις 8 Μαΐου ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε τη Cruise 2020 συλλογή του στο αεροδρόμιο του JFK ταξιδεύοντας τον κόσμο σε μια άλλη χρυσή εποχή, όταν οι ταξιδιώτες φορούσαν τα καλύτερα τους ρούχα για να πάνε στο αεροδρόμιο. Το event έλαβε μέρος στον τερματικό σταθμό TWA Flight Center, μια φουτουριστική κατασκευή σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Eero Saarinen το 1955 που εγκαινιάστηκε το 1962. Τα καθίσματα για την παρακολούθηση του show βρίσκονταν κάτω από τον πίνακα των αφίξεων και των αναχωρήσεων με τον χώρο να έχει διακοσμηθεί με μεγάλα φυτά.

View this post on Instagram

A classic… pre-hotel.

A post shared by Darren Bradley (@modarchitecture) on

O creative director του οίκου Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière ανέφερε πως «αυτό το μέρος είχε ξεχαστεί για 20 χρόνια» έχοντας στο μυαλό του μια επίσκεψή του στον σταθμό στα τέλη της δεκαετίας του ’90όταν είχε εντυπωσιαστεί από  την αρχιτεκτονική του.

Oι δημιουργίες του Γάλλου σχεδιαστή, Nicolas Ghesquière περιλάμβαναν τοπ με φτερά,δερμάτινα jacket αεροπορίας και prints που θυμίζουν τον ουρανό της Νέας Υόρκης. Επίσης,τα υπόλοιπα κομμάτια του σχεδιαστή ήταν εμπνευσμένα από την δεκαετία του 80’ με χρώματα και όγκο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram