Τι τρέχει με την Cara Delevingne και τον οίκο Mulberry;

Δείτε το teaser παρακάτω

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης γι’ αυτή τη σεζόν είναι πλέον παρελθόν, και τα βλέμματα όλων είναι τώρα στραμμένα σε αυτήν του Λονδίνου που ξεκινάει αύριο. Βέβαια η απουσία του αγαπημένου κοριτσιού της μόδας, Cara Delevigne, από τη Νέα Υόρκη, είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο οι απανταχού fashionistas αδημονούν για τα shows που θα πραγματοποιηθούν στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Οίκος Mulberry σε επίσημη ανακοίνωσή του, δήλωσε πως δεν θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αλλά μόλις πριν από λίγες μέρες, ένα βίντεο teaser, με πρωταγωνίστρια την Cara κυκλοφόρησε. Το εν λόγω βίντεο μιλάει για ένα μυστικό event του Οίκου, στο οποίο μάλιστα θα συμμετέχει το γνωστό μοντέλο, και θα λάβει χώρα την Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που ξεκινάει η επόμενη Εβδομάδα Μόδας.

Πληροφορίες λένε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη συνεργασία μεταξύ Delevigne και Mulberry, που έρχεται να επισφραγίσει την άριστη σχέση των δύο, μετά και από την διαφημιστική καμπάνια της ερχόμενης σεζόν, που κέρδισε μόνο θετικά σχόλια.

Η απάντηση θα δοθεί στο κοινό αύριο, στη μία το μεσημέρι. Ανυπομονούμε!

Διαβάστε επίσης: Οι άντρες αποφάσισαν: Δείτε τις 10 πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη