Τι σκέφτηκε ο Christian Louboutin για τη νέα του καμπάνια;

Αν σας ρωτούσαν ποιο είναι κατά την άποψή σας το αντικείμενο με το οποίο παθιάζονται όλες οι γυναίκες, ανεξαιρέτως σίγουρα θα απαντούσατε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι είναι τα παπούτσια. Πιο συγκεκριμένα, αυτό στο οποίο καμία από εμάς δεν μπορεί να αντισταθεί είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες. Αν βάλουμε στο παιχνίδι και την κόκκινη σόλα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Ο Christian Louboutin είναι ο αγαπημένος των fashionistas και όχι μόνο, μιας και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να μας εντυπωσιάσει με τα σχέδια του, τα οποία είναι πάντα εντυπωσιακά, θηλυκά και έχουν μοναδικό χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά βέβαια έκανε ακόμα μια κίνηση που είχε σαν αποτέλεσμα να μιλούν όλοι για αυτόν και τα παπούτσια του. Πρόκειται για τη νέα διαφημιστική του καμπάνια στην οποία αποφάσισε να κόψει πόδια από κούκλες, να τους φορέσει τα παπούτσια του και να τα φωτογραφίσει -σε ζευγάρια πάντα- μέσα σε κουτιά δώρων.

Κάποιοι το βρήκαν έξυπνο, κάποιοι άλλοι σοκαριστικό, το σίγουρο όμως είναι πως για ακόμα μία φορά ο κύριος Louboutin βρέθηκε στο επίκεντρο. Αν σκεφτεί κανείς και το ότι ο ίδιος έχει πει πως τον ενδιαφέρει ελάχιστα αν οι γυναίκες πονάνε πάνω στα τακούνια του, αλλά πολύ περισσότερο αν δείχνουν αρκετά κομψές φορώντας τα, τότε μάλλον η καμπάνια ήταν προσωπική υπόθεση για τον δημιουργό.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ωραιότερα μαγιό έχουν ελληνική υπογραφή

Με αφορμή το Μουντιάλ που ξεκινάει παρουσιάζουμε τις πιο stylish Βραζιλιάνες

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad