Τι μπορείτε να φορέσετε για να είστε οι πιο κομψές στο γραφείο ακόμα και στον καύσωνα;

Αν υπάρχει κάτι στο μυαλό μα αυτές τις ημέρες, εκτός από τις καλοκαιρινές διακοπές που είναι μία ανάσα μακριά, είναι το πώς θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τις εξωτερικές μας εμφανίσεις τώρα που έχει καύσωνα. Δυστυχώς βέβαια δεν μπορούμε να μείνουμε όλη μέρα στο σπίτι αγκαλιά με το κλιματιστικό και πίνοντας συνέχεια παγωμένο νερό. Θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να σηκωθούμε από το κρεβάτι, να ντυθούμε και να πάμε στο γραφείο.

Τα καλά νέα είναι πως πηγαίνοντας στο γραφείο θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις πριν φύγουμε για τις διακοπές μας. Τα ίσως όχι και τόσο καλά νέα είναι πως οι περισσότερες από εμάς δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα κομψό σύνολο για το γραφείο αυτή την εποχή.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι καλύτερα από όσο νομίζουμε, αρκεί να κάνουμε μερικές έξυπνες επιλογές. Είτε η εργασία σας, σας επιβάλλει κάποιους dress code κανόνες είτε όχι, ένα midi ή maxi φόρεμα σε αέρινο ύφασμα όπως το μετάξι είναι ιδανικό για να σας κάνει να νιώθετε άνετα. Μία εξίσου καλή επιλογή είναι και οι ολόσωμες φόρμες. Επιλέξτε ένα αέρινο jumpsuit σε έντονες αποχρώσεις και μοτίβα και συνδυάστε την με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Καθώς είμαστε σίγουρες λοιπόν και εσείς αντιμετωπίζετε μία δυσκολία με το τι να φορέσετε στο γραφείο αυτή την εποχή, συγκεντρώσαμε πέντε ιδανικά σύνολα που μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε.