Τι ετοιμάζουν οι μικρές αδερφές Kardashian;

H Kendall Jenner έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον χώρο της μόδας. Η καλή σχέση που έχει με τις αδερφές της είναι γνωστή σε όλους, καθώς μεταξύ τους είναι πολύ αγαπημένες και φροντίζουν να το δείχνουν συνεχώς με κάθε ευκαιρία.

Η Kylie Jenner που είναι η άλλη μικρή αδερφή της οικογένειας Jenner-Kardashian μπορεί να μη δουλεύει στη μόδα -ακόμα- όμως με τις επιλογές της δείχνει συνεχώς πως ο συγκεκριμένος χώρος της αρέσει και την ενδιαφέρει. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να δούμε κάτι και από αυτήν; Φήμες αναφέρονται σε μια συνεργασία των δύο μικρών αδερφών με τo Topshop.

Εκπρόσωπος του βρετανικού brand ανέφερε πριν από μερικές ώρες ότι βρίσκεται στα σκαριά μία νέα συνεργασία με τις Kylie και Kendall. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για μια νέα συλλογή, η οποία είναι σε συζήτηση προς το παρόν, και αν οι δύο πλευρές τελικά συμφωνήσουν, θα κυκλοφορήσει στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι.

Δε μας κάνει καμία εντύπωση καθώς οι οικογένεια Kardashian από τη μία έχει προσπαθήσει να ασχοληθεί με τη μόδα με πολλούς τρόπος -άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι- ενώ η εταιρεία Topshop από την άλλη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με άλλες celebrities. Γιατί όχι λοιπόν και με τις μικρές Jenner, οι οποίες αν μη τι άλλο, έχουν ένα τεράστιο και πολύ πιστό κοινό, που είναι έτοιμο να υποστηρίξει κάθε νέο τους εγχείρημα.

Διαβάστε ακόμα:

Paris Fashion Week: Δείτε όλα αυτά που παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής

Best dressed: Δείτε τις ωραιότερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram