Τέσσερα κοινά λάθη στο ντύσιμο που «κατεβάζουν» τη συνολική αξία των look σας
Credit: Darja Barannik/Instagram

Στον κόσμο του προσωπικού στιλ, όπου η έκφραση και η δημιουργικότητα είναι ατελείωτες, είναι εύκολο και να κάνουμε λάθη που ίσως να μην είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτά αρχικά. Ενώ η μόδα καταρρίπτει πια τους αυστηρούς κανόνες, υπάρχουν ορισμένα κοινά λάθη. Αυτά είναι υπεύθυνα για εμφανίσεις που δεν αποπνέουν το επιθυμητό αίσθημα πολυτέλειας. Εάν θέλετε να αποφύγετε αυτά τα λάθη και να αναβαθμίσετε το στιλ σας, πρέπει να αλλάξετε λίγο τους κανόνες, ως εξής…

Η άνεση πρώτα, όχι τελευταία

Κατά καιρούς, η προσπάθεια για ένα εντυπωσιακό ντύσιμο μπορεί να οδηγήσει στην παράβλεψη του σημαντικότερου στοιχείου – της άνεσης. Είναι απαραίτητο να επιλέγετε ρούχα που όχι μόνο αντικατοπτρίζουν το στιλ σας, αλλά που παράλληλα σας προσφέρουν άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πριν αποφασίσετε τι να φορέσετε, να έχετε στο νου σας πώς οι επιλογές σας επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σας και αντανακλούν πραγματικά το μήνυμα που θέλετε να περάσετε.

Τα αξεσουάρ είναι φίλοι, όχι εχθροί

Ένα από τα πιο κοινά λάθη είναι η αποφυγή της προσθήκης πολλών αξεσουάρ σε ένα σύνολο. Αυτό γιατί η εντύπωση πως θα υπερβάλλουν στο look, είναι (εν μέρη) αληθής. Με την κατάλληλη επιλογή κοσμημάτων, μπορείτε να δώσετε έναν νέο χαρακτήρα στην εμφάνισή σας.

Ποιότητα πάνω από ποσότητα

Είναι προτιμότερο να έχετε λίγα και καλά, ποιοτικά κομμάτια που αντικατοπτρίζουν το στιλ σας και που μπορείτε να φοράτε για πολλά χρόνια. Η επένδυση σε ένα καλό κομμάτι είναι πάντα καλύτερη από το να έχετε μια ντουλάπα γεμάτη από ανούσια ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε.

Ρούχα προσαρμοσμένα στα μέτρα σας

Το σώμα σας πρέπει να είναι το κύριο κριτήριο όταν επιλέγετε ρούχα. Τα ρούχα σας πρέπει να αναδεικνύουν τα καλύτερά σας χαρακτηριστικά και να προσφέρουν άνεση. Να είναι στα μέτρα σας, ώστε να δίνουν έμφαση στη γραμμή και τον τύπο του σώματός σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα