Η τελευταία καμπάνια του Marc Jacobs για τον οίκο Louis Vuitton

Για την τελευταία καμπάνια του δεν μπορεί παρά να είχε ετοιμάσει κάτι που θα το θυμόμαστε για καιρό. Ο Marc Jacobs για να αποχαιρετήσει τον οίκο Louis Vuitton μετά από 16 χρόνια, κάλεσε έξι από τα πρόσωπα που τον σημάδεψαν όσο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Γαλλικού οίκου. Οι Catherine Deneuve, Sofia Coppola, Gisele Bündchen, Fan Bingbing, Caroline de Maigret και Edie Campbell φωτογραφήθηκαν λοιπόν από τον Steven Meisel σε μία συλλογή που παρέπεμπε σε κλασικά πορτραίτα τύπου Mona Lisa.

Όπως αναφέρει το site Women Wear Daily οι έξι εικόνες θα κυκλοφορήσουν σαν κολάζ στα περιοδικά θυμίζοντας μία έκθεση από πορτραίτα. Κάθε μία από τις έξι μούσες του Jacobs ποζάρουν με μία παραλλαγή της Nouveau Noé bucket bag, μία ανανεωμένη version της εικονικής τσάντας του 1932 που είχε σχεδιαστεί για να μεταφέρει πέντε μπουκάλια σαμπάνιας.

«Ήταν μια πολύ συναισθηματική φωτογράφιση και νομίζω αυτό φαίνεται από τις εικόνες. Δεν είναι μια μελαγχολική καμπάνια. Είναι κατά βάση ένας φόρος τιμής στις γυναίκες που ενένπνευσαν τον Marc», δήλωσε ο υπεύθυνος της επικοινωνίας και των events του Γαλλικού οίκου, Frédéric Winckler.

Ο Marc Jacobs ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Louis Vuitton τον περασμένο Σεπτέμβριο -μετά από το fashion show που δόθηκε για την καλοκαιρινή κολεξιόν του 2014- και ένα μήνα μετά ο Nicolas Ghesquière ανέλαβε νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του luxury οίκου επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν μέχρι τότε.

Διαβάστε επίσης: Το pop-up μαγαζί της Louis Vuitton στην καρδιά των Άλπεων

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα