Τα Βρετανικά Fashion Awards 2021 presented by TikTok θα έχουν άρωμα Billy Porter
@pghcitypaper.com

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας μετά χαράς ανακοίνωσε ότι τα φετινά Fashion Awards 2021 presented by TikTok που θα διοργανωθούν στις 29 Νοεμβριού στο Royal Albert Hall του Λονδίνου θα έχουν ως οικοδεσπότη τον Billy Porter. Ο ηθοποιός, τραγουδιστής, σκηνοθέτης, συνθέτης και βραβευμένος με πολλά, πάρα πολλά βραβεία, είναι αν μη τι άλλο το πιο τολμηρό fashion icon της δεκαετίας και ο πιο κατάλληλος για τον ρόλο.

@theebillyporter/instagram

Η προσφορά του στη μόδα είναι τόσο σημαντική όσο και του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας (British Fashion Council), το οποίο μέσα στα χρόνια διοργανώνοντας τα Fashion Awards συγκεντρώνει χρήματα για να στηρίξει την μελλοντική ανάπτυξη και επιτυχία της βρετανικής μόδας. Μέσω της εκπαίδευσης και του mentoring το συμβούλιο δίνει ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους και φροντίζει το diverse στοιχείο, χαρακτηριστικό της κουλτούρας του Λονδίνου, να παραμένει αναλλοίωτο και να ανθίζει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Porter (@theebillyporter)

Μια γιορτή της μόδας που αναδεικνύει ανθρώπους με ταλέντο που την αγαπούν και χαράζουν τον δρόμο τους. Σαν τον Billy Porter άλλωστε, ο οποίος έχει στη λίστα του άπειρους τίτλους ναι, αλλά ο πιο σημαντικός είναι αυτός του role model. Τολμηρός, θαρραλέος, με φωνή που ακούγεται και εκφράζεται μέσα από τις στιλιστικές του επιλογές. Δεν μπορούμε να φανταστούμε καν τι θα φορέσει αυτή τη φορά αλλά ανυπομονούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι grande και θα κάνει δήλωση.

Ραντεβού στις 29 Νοεμβρίου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Porter (@theebillyporter)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα