Τα must have μποτάκια του φθινοπώρου είναι Mango και κοστίζουν 39,99 €

Instagram @zaratesiman

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που καθημερινά το πρόγραμμα τους είναι γεμάτο, τότε βρήκαμε ακριβώς σε ποιο ζευγάρι παπουτσιών πρέπει να επενδύσετε αυτή την εποχή. Οι περισσότερες γυναίκες φεύγουμε το πρωί από το σπίτι μας και επιστρέφουμε το βράδυ. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως θα πρέπει να επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα παπούτσια που θα φορέσουμε.

Ως γυναίκες όμως που θέλουμε να είμαστε και να νιώθουμε κομψές κάθε στιγμή της ημέρας χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα όσες ώρες και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού.

Ανακαλύψαμε λοιπόν τα ιδανικά παπούτσια για το φθινόπωρο του 2019. Πρόκειται να ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα ankle boots, τα οποία θα βρείτε στα Mango και κοστίζουν μόλις 39,99€. Το τετράγωνο σχήμα και το ύψος του τακουνιού το κάνουν ιδανικά για την καθημερινότητα μας, καθώς δεν θα νιώσουμε τα πόδια μας να πονούν. Φυσικά, πρόκειται για ένα πολύ κομψό ζευγάρι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο κομψά street style looks του φθινοπώρου.

Heel leather ankle boot €39.99 Mango