Αυτός είναι ο πιο updated τρόπος για να φορέσεις μία denim culotte φέτος την άνοιξη

Instagram @massimodutti

Η άνοιξη είναι μία ανάσα μακριά μας και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα για να αφήσουμε στη ντουλάπα τα ζεστά χειμερινά μας ρούχα και να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε ανοιξιάτικα looks. Ένα από τα κομμάτια που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τους ανοιξιάτικους μήνες είναι και οι denim culottes. Ένα από τα πιο άνετα και πολυχρηστικά κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της.

Το brand που επιλέγουν πολλές γυναίκες, Massimo Dutti μας δείχνουν μάλιστα τον πιο updated τρόπο για να φορέσουμε αυτό το must have κομμάτι. Συγκεκριμένα, μας προτείνουν να συνδυάσουμε την denim culotte μας με ανάλαφρα λευκά πουκάμισα σε λευκές ή κρεμ αποχρώσεις και με blazers σε γήινες αποχρώσεις. Εάν θέλουμε να προσθέσουμε μία 70s αισθητική στο σύνολο μας μπορούμε να το ολοκληρώσουμε με ένα ζευγάρι knee length suede μπότες και να τονίσουμε τη μέση μας με μία δερμάτινη ζώνη.

Αυτό το look είναι ιδανικό για τους ανοιξιάτικους μήνες, ενώ μπορούμε να το φορέσουμε σε διαφορετικές περιστάσεις. Μία denim culotte είναι μάλιστα το key item ακόμα και για μία βραδινή μας εμφάνιση. Αρκεί να τη συνδυάσουμε με ένα lingerie ή με ένα bodysuit, ψηλοτάκουνες γόβες ή ακόμα και ψηλοτάκουνα και σούπερ θηλυκά πέδιλα.

Έτσι, εάν προετοιμάζετε την shopping list σας για την άνοιξη που έρχεται, μία denim culotte θα πρέπει σίγουρα να υπάρχει στη λίστα σας. Μπορείτε να τη φορέσετε με άπειρους τρόπους, ενώ θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε διαφορετικές περιστάσεις.

@Massimo Dutti

Δες επίσης τα looks που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Burberry: