Τα κοσμήματα που δεν θα αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι έχουν ονόματα ελληνικών νησιών

Instagram @coco_fico

“You can’t buy happiness, but you can buy jewelry and that’s kind of the same”. Τα κοσμήματα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην εμφάνιση, αλλά και στην καρδιά μίας γυναίκας. Κάποια από αυτά που έχουμε στη συλλογή μας έχουν συναισθηματική αξία για εμάς επειδή μας τα έχει χαρίσει κάποιος αγαπημένος μας  και κάποια άλλα τα θαυμάζουμε γιατί είναι τόσο ξεχωριστά και ιδιαίτερα που αμέσως μόλις τα φορέσουμε, νιώθουμε πιο όμορφες και λαμπερές.

Σε κάθε περίπτωση τα κοσμήματα μπορούν να μας αλλάξουν στη στιγμή τη διάθεση και να μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο σίγουρες για τον εαυτό μας. Όσο περισσότερο πλησιάζει το καλοκαίρι μάλιστα και εμείς έχουμε ξεκινήσει να ονειρευόμαστε παραλίες και βόλτες στα σοκάκια των νησιών, νιώθουμε και την ανάγκη να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή μας συλλογή.

Εκτός από τα μαγιό, τα σανδάλια και τα αέρινα φορέματα όμως, αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας και ξεχωριστά κοσμήματα που δεν θα αποχωριστούμε στιγμή, τόσο στην πόλη όσο και στο νησί.

Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, τα κοσμήματα που έχουμε ξεχωρίσει έχουν ονόματα ελληνικών νησιών και έχουν δημιουργηθεί από την Κορίνα Βρούσια. Τα Coco Fico είναι ο ορισμός της κομψότητας και της φινέτσας. Τα μαργαριτάρια και οι πέρλες συναντούν τις πολύχρωμες χάντρες και τα κοχύλια, δημιουργώντας σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια χεριού και αστραγάλου που είναι τόσο ιδιαίτερα όσο και εσείς.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι σίγουρα αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας τα σκουλαρίκια “Τήνος” με τις πέρλες, τα μαργαριτάρια και το κοχύλι ή το “Σέριφος” κολιέ με τα μαργαριτάρια και είναι σίγουρο πως δεν θα σταματήσετε να τα φοράτε στιγμή.

Syros earrings
€45.00 Coco Fico

Tinos earrings
€45.00 Coco Fico

Serifos necklace
€39.00 Coco Fico

Antiparos necklace
€39.00 Coco Fico

Milos Anklet
€39.00 Coco Fico

Patmos necklace
€55.00 Coco Fico

Nisyros bracelet
€25.00 Coco Fico

Delos earrings
€39.00 Coco Fico