Συγκεντρώσαμε τα festive looks που θα σε κάνουν να λάμψεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Instagram @collagevintage

Διανύουμε την πιο λαμπερή εποχή όλου του χρόνου. Το πρόγραμμα μας έχει γεμίσει με λαμπερά events και parties, ενώ στην κορυφή της λίστας μας εννοείται πως βρίσκεται το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Μία ημέρα λοιπόν πριν να τελειώσει το 2019, όλες μας θέλουμε να δημιουργήσουμε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις για δύο λόγους. Αφενός για να αποχαιρετήσουμε τον χρόνο που φεύγει για όλες τις όμορφες και άσχημες στιγμές που μας χάρισε και αφετέρου για να μας βρει η νέα χρονιά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Και κάπου εδώ ξεκινούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αυτή την εποχή. Ποιο είναι το κατάλληλο σύνολο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Να φορέσετε παγέτες και glittery κομμάτια ή να προτιμήσετε ένα πιο minimal στιλιστικό μονοπάτι; Ευτυχώς η μόδα μας προσφέρει μία πληθώρα από τάσεις, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γυναίκα και να την κάνουν να νιώσει όμορφη και λαμπερή.

Για να σας βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά festive looks για σήμερα, τα οποία είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν.

Δείτε επίσης τα σκουλαρίκια που θα προσθέσουν έξτρα λάμψη στα looks σας: