Τζιν Φούστα: Το πιο διαχρονικό κομμάτι του καλοκαιριού σάς δείχνει πώς να ντυθείτε αβίαστα και κομψά
Credit: majamalnar/Instagram

Όταν πρόκειται για την καθημερινή μας στιλιστική πρόκληση, η τζιν φούστα είναι το μυστικό μας όπλο! Το ευέλικτο και παράλληλα εντυπωσιακό ρούχο κυκλοφορεί σε άπειρες εκδοχές και μας λύνει τα χέρια, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ακαταμάχητα σύνολα, καθημερινά και φρέσκα. Από πλισέ και μίνι μέχρι και εκκεντρικές ασύμμετρες, οι τζιν φούστες κατακτούν τους δρόμους και μετατρέπονται στο it item της σεζόν. Επιτέλους λοιπόν, ήρθε η ώρα να τις φορέσουμε και χωρίς καλσόν!

Total denim με πλισέ

Αν θέλετε να αναδείξετε τη σέξι πλευρά σας, δοκιμάστε ένα total denim look με πλισέ, μίνι φούστα που θα ξεσηκώσει τα πλήθη. Συνδυάστε τη με ένα επίσης τζιν τοπ είτε σε στιλ κορσέ, είτε ακόμα και σε brallette και αφήστε την πιο ατίθαση πλευρά σας να βγει προς τα έξω.

Μίνι cargo φούστα με πνοή Υ2Κ

Πάρτε μια ανάσα από το παρελθόν και δημιουργήστε ένα look με αέρα Υ2Κ. Επιλέξτε μίνι cargo τζιν φούστα όχι απαραίτητα σε μπλε χρώμα (και το χακί μας κάνει μια χαρά!) και συνδυάστε την με ένα ζωηρό χρωματιστό τοπ. Αυτό το σύνολο θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε καλοκαιρινή εκδήλωση από την πιο πρωινή έως την πιο… παραλιακή.

Μάξι φούστα με baseball shirt

Για τις πιο χαλαρές περιπλανήσεις σας, επιλέξτε μια μάξι τζιν φούστα και συνδυάστε την με το πιο oversized baseball shirt. Μια cool προσέγγιση της κλασικής τζιν φούστας, στην οποία μπορείτε να δώσετε ακόμα περισσότερο χαρακτήρα με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Απλό, αλλά θαυματουργό!

Μίνι χαμηλοκάβαλη φούστα για καυτό wine hour

Όταν έρχεται η ώρα για το καθημερινό wine hour με τις φίλες μας, η μίνι χαμηλοκάβαλη φούστα πρωταγωνιστεί στις επιλογές μας. Και αυτό, γιατί μπορεί να συνδυαστεί με κάθε ύφος παπουτσιού και κάθε τοπ καθημερινό ή πιο κομψό και να δημιουργήσει σέξι εικόνες, αβίαστες και κολακευτικές.

Ασύμμετρη τζιν φούστα με λευκό τοπ

Λάτρεις του μινιμαλισμού, η συγκεκριμένη πρόταση απευθύνεται σε εσάς. Φορέστε ασύμμετρη τζιν φούστα που παίζει με τα μήκη και συνδυάστε τη με το πιο απλό λευκό τοπ. Δυο κομμάτια που θα αποτελούν άχαστο δίδυμο για μια ζωή!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα