Τα loafers είναι το απόλυτο παπούτσι του φθινοπώρου. Πώς να το συνδυάσετε σωστά
@hoskelsa/instagram

Με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές τα mules και τα πέδιλα αντικαταστάθηκαν από ένα παπούτσι με περίσσιο στιλ και προσωπικότητα, ένα παπούτσι που για κάποια λόγο μας θυμίζει σχολείο κι επομένως επιστροφή στην πραγματικότητα. Ο λόγος για τα αγαπημένα loafers που έχουν αναβαθμίσει την εικόνα μας από βασική σε fashion.

@claireguillon/instagram

Κι επειδή είναι κομμάτι statement, τα loafers θέλουν στιλιστική προσοχή ειδάλλως ενδέχεται να θυμίσουμε παπουτσωμένο γάτο. Δεν υπάρχουν dont’s. Το μυστικό κρύβεται στην ισορροπία. Είτε με κοντές φούστες, είτε με μίντι, τα loafers είναι παπούτσια που θέλουν να φαίνονται. Γι’ αυτό και ο ωραιότερος συνδυασμός είναι το σχολικό look, μίνι φούστα με πουκάμισο ή πουλόβερ, γυμνό πόδι και φυσικά λευκό καλτσάκι. Cute!

Αν πάλι τολμάτε το μη αναμενόμενο, φορέστε τα loafers με μακριά φορέματα όπως την Tamara Kalinic. Συνδυάστε το απόλυτα θηλυκό outfit με το πιο ανδρικό παπούτσι. Η ομορφιά κρύβεται στις αντιθέσεις.

@tamara/instagram

Το μαύρο διάφανο καλτσάκι πάει κι αυτό σετ με τα loafers, διαφορετικά μπορείτε πάντα να τα συνδυάστε με τα loafers του αγαπημένου σας όπως η Elsa Hosk. Matchy matchy!

@carodaur/instagram

Μαρία Δάσιου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα