Παστέλ: Πώς θα φορέσουμε την άκρως ανοιξιάτικη τάση σήμερα
Credit; Emili Sindlev/Instagram

Πρόκειται για μια ανοιξιάτικη και ιδιαίτερα ρομαντική τάση θα λέγαμε, αφού οι παστέλ αποχρώσεις θυμίζουν… ζαχαρωτά! Μία παλέτα που αναδεικνύει στο έπακρο τη θηλυκότητα και την κοριτσίστικη διάθεση κάνει την επανεμφάνισή της μέσα στο καταχείμωνο, προκαλώντας μας να τη δοκιμάσουμε. Πώς όμως θα φορέσουμε την τάση που συνδέθηκε με μία άλλη εποχή (την άνοιξη), σήμερα; Και πώς θα κάνουμε τα απολαυστικά παστέλ να κουμπώσουν άψογα με το τσουχτερό κρύο και τη μουντή αισθητική που φέρνει αυτό μαζί του;

Faux fur με χρώμα

Έχουμε συνηθίσει τις πληθωρικές γούνες σε γήινες αποχρώσεις ή ασπρόμαυρο, παραβλέποντας το πόσο φρέσκο δείχνει ένα φιστικί παστέλ σε αυτή την εκδοχή. Ναι μεν τα πρώτα ενισχύουν την πολυτελή αύρα της γούνας, αλλά από την άλλη οι απαλές αποχρώσεις δίνουν τον δικό τους παιχνιδιάρικο τόνο και αυτό μας αρέσει πολύ.

Credit: Emily Sindlev/Instagram

Ζαχαρένιο colorblocking

Τα πιο… γλυκά outfits προκύπτουν μέσα από έντονο colorblocking που μιξάρονται με τα παστέλ. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε τις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους και να βάλετε χρώμα μέχρι και στα καλσόν.

Παστέλ συνδυασμένα με nudes

Ταιριάζουν; Φυσικά και ταιριάζουν και μάλιστα δημιουργούν τους πιο αρμονικά ήσυχους συνδυασμούς. Γιατί ωραίες και οι εντάσεις, αλλά υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που προτιμάμε τη γαλήνη των nudes.

Classy κοστούμια μιας soft παλέτας

Μπορεί πέρυσι τα έντονα χρώματα να πρωταγωνίστησαν στο street style, φέτος ωστόσο τα girly παστέλ επιστρέφουν, βάφοντας με ρομαντισμό ακόμα και τα πιο αυστηρά κοστούμια. Ευτυχώς, γιατί μας είχαν λείψει ιδιαιτέρως!

Σέξι με παστέλ

Τα παστέλ εισβάλουν μέχρι και στη βραδινή γκαρνταρόμπα και συνδυάζονται με τολμηρά cut outs και hot ανοίγματα. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στο κοριτσίστικο και στο απόλυτα σέξι, ένα match που λειτουργεί τέλεια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα