Μικρό Στήθος: Ποια μαγιό να επιλέξετε για να αναδείξετε κομψά το μπούστο σας
Credit: Shay Mitchel/Instagram

Είναι γνωστό ότι η αγορά των μαγιό μπορεί να γίνει μια πραγματική περιπέτεια, αλλά ας παραδεχτούμε ότι η αναζήτηση για το ιδανικό μαγιό για τις γυναίκες με μικρό στήθος είναι σαν να ψάχνεις για βελόνα στα άχυρα.

Για πολλά χρόνια, οι γυναίκες με μικρό στήθος αναγκάζονταν να συμβιβαστούν με μαγιό που δεν ταίριαζαν απολύτως στις ανάγκες τους. Βλέπετε κάποια στιγμή τα στήθη ήταν προϋπόθεση θηλυκότητας και κανένας σχεδιαστής δεν ενδιαφερόταν να ασχοληθεί με τις flat chested. Όμως τα πράγματα άλλαξαν και η μόδα στα πλαίσια της συμπεριληψιμότητας αποδέχτηκε τελικά την ποικιλία στα μεγέθη του μπούστου, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες όλων. Έτσι κι εμείς δημιουργήσαμε έναν οδηγό με τα καλύτερα μαγιό για όλες τις flat chested που αρνούνται να βάλουν ενίσχυση!

Το Μικροσκοπικό Μπικίνι

Μικροσκοπικό το μπικίνι, μικροσκοπικά και τα στήθη -γιατί όχι λοιπόν; Ο συγκεκριμένος τύπος μαγιό όχι μόνο κολακεύει το μικρό μπούστο, αλλά το αγκαλιάζει και ιδανικά χωρίς να υπάρχει ενδεχόμενο «ατυχήματος».

Το Ανάποδο Μπικίνι

Αποτελεί μια τάση η οποία «παίζει» πολύ τον τελευταίο καιρό. Στην ουσία, το ανάποδο μπικίνι δεν είναι τίποτα παραπάνω από το κλασικό τριγωνάκι που δένεται με διαφορετικό τρόπο, ο οποίος κάνει ένα ελαφρύ push up στο στήθος και το μαζεύει προς τα μέσα.

Το Κλασικό Ολόσωμο

Αυτό με την χοντρή τιράντα που μοιάζει με το κολυμβητικό ολόσωμο μαγιό και το οποίο μπορεί μάλιστα να φορεθεί και ως κορμάκι. Είναι απλό, είναι κομψό και ταιριάζει απόλυτα στις γυναικείες σιλουέτες που διαθέτουν μικρό στήθος.

Το Lingerie Μπικίνι

Αυτό ομολογούμε πως ταιριάζει σε κάθε στήθος και όχι μόνο στο πιο μικρό γιατί κάνει ένα φυσικό push up προς τα πάνω, ανορθώνοντάς το κομψά -σα να φοράτε εσώρουχο. Εξ’ ου άλλωστε και το όνομα.

Το Χιαστί Μπικίνι

Και αυτό εξαιρετικό για κάθε σιλουέτα, αφού λειτουργεί ως τοπ που αγκαλιάζει το στήθος. Το χιαστί μπικίνι είναι ένα από τα πιο σέξι μαγιό της παραλίας, το οποίο εκτός από beachwear κομμάτι μπορεί να λειτουργήσει και ως κανονικό ρούχο. Το έχουμε δοκιμάσει.

Το Topless Μαγιό

Εδώ δεν θα χρειαστείτε καν μαγιό, αφού η topless τάση θέλει τα στήθη ελεύθερα. Σίγουρα, θα μπορούσε να τη δοκιμάσει κάθε γυναίκα, αλλά εμείς με τα μικρά στήθη ανήκουμε στην ιδανική κατηγορία, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν χρειαζόμαστε καθόλου στήριξη!  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα