#Style Project – Το fashion project της Χριστίνας Τριποδιανάκη γεννήθηκε μέσα σε ένα δωμάτιο- ντουλάπα

Μεγαλωμένη στο όμορφο Ρέθυμνο της μαγευτικής Κρήτης, η Χριστίνα ξεκίνησε να δημιουργεί το όνειρό της.

Όσοι την γνωρίζουν, θα σου πουν ότι η μόδα ήταν πάντα η κρυφή της αγάπη. Αγαπάει τους όμορφους και έξυπνους συνδυασμούς, την γοητεύει μια περιποιημένη εμφάνιση, η οποία θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβή και εξεζητημένη, αλλά να είναι προσαρμοσμένη στην προσωπικότητα και στην ιδιοσυγκρασία του κάθε ανθρώπου. Πρεσβεύει αυτό που έλεγε η μοναδική Coco Chanel, ότι “Η ομορφιά ξεκινάει τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου “! Τελικά, αυτό που την κερδίζει είναι ένα πραγματικά αληθινό χαμόγελο που πηγάζει από ένα όμορφο στυλ.

Αφ’ ότου αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστημής του Πανεπιστημίου Κρήτης, προχώρησε σε τρεις διπλωματικές εξειδικεύσεις στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων, Human Resources Development και τέλος Tourism Marketing & Management, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ταυτόχρονα έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια που αφορούν τον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων και όχι μόνο. Παρ’ όλα αυτά, σαν ανήσυχο πνεύμα, δεν σταμάτησε! Λόγω της αγάπης της για τη μόδα αποφάσισε να σπουδάσει Fashion Business Studies & Management, προκειμένου να ενισχύσει τις γνώσεις της.

Η ιδέα του www.ctstyleproject.com  “γεννήθηκε” μέσα σ’ ένα “δωμάτιο-ντουλάπα”, μιας αγαπημένης της φίλης, ενώ τη βοηθούσε να την οργανώσει, να τακτοποιήσει την γκαρνταρόμπα της και να την διευθετήσει σύμφωνα με τις πραγματικές της ανάγκες. Η Χριστίνα επιθυμεί όχι μόνο να συνθέσει μια όμορφη συλλογή στη ντουλάπα μας για την δημιουργία του προσωπικού μας style, αλλά συγχρόνως  επιδιώκει την δημιουργία μιας θετικής σκέψης και διάθεσης για τον εαυτό μας και τους  γύρω μας.

Toν τελευταίο καιρό έχει εστιάσει στο image making – personal branding σε άτομα με ή χωρίς εταιρική ταυτότητα, κάνοντας ομιλίες σε ομάδες, εταιρείες ή one-to-one συνεδρίες, καθώς διαπιστώνει καθημερινά ότι οι άνθρωποι αποκόβονται από την μοναδικότητα της προσωπικότητάς τους και εναρμονίζονται με κάτι που δεν είναι, προκειμένου να ενταχθούν ή να «επιβιώσουν» στο κοινωνικό – εργασιακό σύνολο. Στην ουσία όμως, όπως υποστηρίζει, «αυτή η μοναδικότητά μας είναι εκείνη που θα μας οδηγήσει στο απόγειο της καριέρας μας ή στην επιτυχία ενός project που αναλαμβάνουμε. Γιατί στην τελική, ο άνθρωπος θέλει να συναντήσει τον άνθρωπο, αυτό είναι που λείπει. Το μυστικό για τη δόμηση μιας εικόνας, είναι να ξέρουμε πρωτίστως ποιοι είμαστε εμείς, να το αποδεχτούμε και να γίνει περιουσία μας. Τότε είναι που θα αρχίσουν όλα ν’ αποκτούν τη φυσιολογική τους ροή και εξέλιξη».

Όσον αφορά τη δική της ιστορία, αναφέρει…

«Ο αγώνας και η διαρκής προσπάθεια είναι τα βασικά συστατικά μου. Η μέχρι τώρα πορεία μου, είχε μπόρες, αλλά και λιακάδες. Στις μπόρες πείσμωνα δημιουργικά και στις λιακάδες δούλευα σκληρά για να καρποφορήσουν ακόμα πιο πολύ. Είμαι ευγνώμων σ’ αυτούς που μου είπαν ΟΧΙ, γιατί κάθε φορά ανακάλυπτα μια κρυφή πτυχή του εαυτού μου. Ευλογία, ευτυχία και ευθύνη, αισθάνομαι για όσους μου άνοιξαν την πόρτα, με εμπιστεύονται και με τιμούν με τη συνεργασία τους, αλλά και με τη φιλία τους ταυτόχρονα. Θετική νοητική στάση απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις είναι το μυστικό, δεν υπάρχει λόγος να «μολύνουμε» την ψυχή μας με οτιδήποτε αρνητικό Η ζωή είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις, γιατί να τις αφήσουμε να μας προσπεράσουν; Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για τις αναγνωρίσουμε και να τους δώσουμε μορφή. Σκέψου το και έτσι… «when you focus on the good, the good gets better»! Είναι και τα δικά σου όνειρα εκεί έξω και είναι έτοιμα να πραγματοποιηθούν. Κυνήγησέ τα! ».

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

SITE: www.ctstyleproject.com